Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van kedvenc lábbelid?

Van kedvenc lábbelid?

Figyelt kérdés
Kinek mi a kedvenc lábbelitek? melyiket hordjátok szívesen? melyiket szeretitek legkevésbé?

2018. szept. 22. 18:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Ilyenkor, ebben az átmeneti időben a legfontosabb alapdarab nálam egy vékony fekete platformos csizma vastagabb hasábsarokkal. Ilyen fazonból több is van, és 11-12 centisek.

Elegánsabb alkalmakra, illetve a meleg nyári napokon szintén platform szandálokat hordok.

Rühellem az ennél alacsonyabb cipőket, mert egyrészt nem vagyok magas, másrészt ezekben a cipők én sokkal jobban néz ki a lábam, és szebb összképet ad a megjelenésemnek.

Tornacipőt szökőévente egyszer viselek, a tűsarkúkat pedig szimplán rühellem.

2018. szept. 22. 18:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Fekete magassarkú, vastag talpú bokacsizma.

[link]

Ilyesmi.

2018. szept. 22. 18:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tipikusan két csoportra tudom osztani a lábbeliket. Van az akaromkellistenemcsodaszép, ami általában tényleg gyönyörű, de nem praktikus és konkrétan kínzó érzés viselni. Na ilyenekből van egy csodás fekete velúr magassarkúm, egy piros és egy szintén magassarkú bokacsizma. A másik kategória pedig az ahhfelhőkönlépkedek, amik praktikusak, jól variálhatók és piszok kényelmesek. Ide tartozik egy bakancs, két balerina, egy mokaszin, egy lapostalpú bokacsizma, egy tornacipő és egy over the knee csizma. Illetve vannak benti mamuszaim, amiben legszívesebben leélném az életem. :D
2018. szept. 22. 20:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Persze, van rengeteg cipőm, de minden évszaknak/időjárásnak megvan a kedvence. Jelenleg egy egyszerű fekete bőr slip-ont hordok leggyakrabban, könnyű fel és levenni, megy minden hétköznapi hacukámhoz.

Ha hűvösebb lesz a kedvenc őszi bakancsom fogom hordani legtöbbet, de van egy magas de vastagsarkú bokacsizmám is amit szívesen előveszek gyakrabban.

Hétköznapokon ritkán hordok tűsarkút, gyönyörűek, van jópár de nem túl praktikus. Havonta 1-2 alkalommal viselem csak.

Van vagy 2 pár olyan szandálom aminek papírvékony a talpa és lábujjközes semmi pántjai vannak. Vagy kétéve nem volt rajtam, csak tárolom. Papírtalpú cipőt többet nem veszek.

2018. szept. 22. 21:07
 5/8 Metionin ***** válasza:
Fehér 8 soros Martens, egy H&M félcipő és egy szintén H@M-ből származó vastagsarkú "bakancstalpú" platform izé. Ez utóbbinak van vagy 10 centis sarka de kva kényelmes és egyáltalán nem csúszik. megkedvenc szandálom is volt de az most ment szét nyár végén.
2018. szept. 22. 22:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Én tipikusan az a nő vagyok, aki imádja a cipőket. (Tudom, tudom, sztereotípia vagyok.) A sajátjaim közül nem is tudnék választani, de olyan azért van, amit semmi pénzért nem vennék fel. Ilyenek a sportcipők, a nagyon giccses szandálok és balerinacipők, a törpesarkú cipők és a lakkcipők (ezek minden formában taszitanak).
2018. szept. 23. 08:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Több kedvencem van, de a legkedvencebb a Python kígyóbőrből készűlt csizmám (Sendra) .

Általában ritkán hordom, csak napos és száraz időben.

Elképesztően kényelmes és szinte mindenki megnéz vele az utcán.

20/F

2018. szept. 24. 01:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Van mindig egy aktuális kedvenc. Általába véve a balerinákat szeretem legjobban hordani, van is jónéhány pár belőlük. Viszont hamarosan már a bokacsizmák kerülnek elő, ahogy haladunk az őszbe tovább, akkor a bokacsizmák lesznek a kedvenceim. Télire jönnek a rendes térd alá érő csizmák ezekből 3 van kettő lapos és egy magas sarkú, illetve van egy combcsizmám is, bár az nem kimondottan téli viselet.

Alkalmakra vannak magassarkúim, azok nem évszakhoz kötöttek.

Én a nyitott lábbeliket szeretem legkevésbé. Van ugyan egy sarum meg egy magassarkú szandim, de a sarut 2 éve nem vettem fel, a szandit is csak 2x idén. Amúgy a szandik nagyon tetszenek, de nem szeretem utcán hordani, mert csupa kosz lesz a talpam, mire hazaérek. Papucsot meg csak otthon, illetve strandon hordok. A sportcipőket sem szeretem utcára felvenni, csak víváshoz, és kocogáshoz használom.

31/n

2018. szept. 24. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!