Van kedvenc lábbelid?
Ilyenkor, ebben az átmeneti időben a legfontosabb alapdarab nálam egy vékony fekete platformos csizma vastagabb hasábsarokkal. Ilyen fazonból több is van, és 11-12 centisek.
Elegánsabb alkalmakra, illetve a meleg nyári napokon szintén platform szandálokat hordok.
Rühellem az ennél alacsonyabb cipőket, mert egyrészt nem vagyok magas, másrészt ezekben a cipők én sokkal jobban néz ki a lábam, és szebb összképet ad a megjelenésemnek.
Tornacipőt szökőévente egyszer viselek, a tűsarkúkat pedig szimplán rühellem.
Persze, van rengeteg cipőm, de minden évszaknak/időjárásnak megvan a kedvence. Jelenleg egy egyszerű fekete bőr slip-ont hordok leggyakrabban, könnyű fel és levenni, megy minden hétköznapi hacukámhoz.
Ha hűvösebb lesz a kedvenc őszi bakancsom fogom hordani legtöbbet, de van egy magas de vastagsarkú bokacsizmám is amit szívesen előveszek gyakrabban.
Hétköznapokon ritkán hordok tűsarkút, gyönyörűek, van jópár de nem túl praktikus. Havonta 1-2 alkalommal viselem csak.
Van vagy 2 pár olyan szandálom aminek papírvékony a talpa és lábujjközes semmi pántjai vannak. Vagy kétéve nem volt rajtam, csak tárolom. Papírtalpú cipőt többet nem veszek.
Több kedvencem van, de a legkedvencebb a Python kígyóbőrből készűlt csizmám (Sendra) .
Általában ritkán hordom, csak napos és száraz időben.
Elképesztően kényelmes és szinte mindenki megnéz vele az utcán.
20/F
Van mindig egy aktuális kedvenc. Általába véve a balerinákat szeretem legjobban hordani, van is jónéhány pár belőlük. Viszont hamarosan már a bokacsizmák kerülnek elő, ahogy haladunk az őszbe tovább, akkor a bokacsizmák lesznek a kedvenceim. Télire jönnek a rendes térd alá érő csizmák ezekből 3 van kettő lapos és egy magas sarkú, illetve van egy combcsizmám is, bár az nem kimondottan téli viselet.
Alkalmakra vannak magassarkúim, azok nem évszakhoz kötöttek.
Én a nyitott lábbeliket szeretem legkevésbé. Van ugyan egy sarum meg egy magassarkú szandim, de a sarut 2 éve nem vettem fel, a szandit is csak 2x idén. Amúgy a szandik nagyon tetszenek, de nem szeretem utcán hordani, mert csupa kosz lesz a talpam, mire hazaérek. Papucsot meg csak otthon, illetve strandon hordok. A sportcipőket sem szeretem utcára felvenni, csak víváshoz, és kocogáshoz használom.
31/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!