Hany pár lábbelid van?
3 tornacipő (fehér, 100% fekete, kék)
2 balerina (beige, fekete)
2 túrabakancs (egyik bundás)
1 szandál
És tervezk venni egy csizmát, de tavaly pont lecsúsztam róla :(
29n
8 minőségibb sneaker utcára.
3 régebbi itthonra és fesztiválokra szétrúgni
3 elegáns bőrcipő (chelsea boot, oxford stb)
1 elegánsabb bakancs
26f
1 túracipő
2 sportcipő
2 balerina cipő
1 bokacsizma
18/Lány
1db Acélbetétes bakancs
2db Tornacipő
1db Papucs :D
17/f
2 sportcipő
1 túrabakancs
8 magassarkú (ebből 3 tűsarkú)
1 bakancs
2 magassarkú csizma
1 szandál
1 elegáns fűzős cipő
19/L
#7 A lepontozás az egyik dolog, a másik egy ilyen üzenet:
"Téma: .....
Az üzenet: Jó reggelt!
19evessen ennyi labbeli?"
Igen, 19 évessen ennyi cipőm van, mert vigyázok rájuk, van, ami már 4-5 éve megvan, ritkán hordom, így elég újszerű.
Pontosan nem tudom, Nagyságrendileg kb 50-60 pár lábbeli. A legtöbb cipőm balerina és magas magas sarkú. Pontosan nem tudom, h melyikből mennyi, de holnap ha hazaérek tutira megszámolom őket. Ezeket jóidőben hordom, valamint van még 2 pár Converse-em (egy fehér és egy rózsaszín) egy pár slipon, egy magassarkú szandi, egy saru és 3 papucs egy teljesen átlagos Puma papucs otthonra, egy lábujjközös meg egy magassarkú, de azt úgy kaptam, és 2x ha volt a lábamon. Jah, meg 2 edző cipő az egyik szigorúan futni, a másik meg edzésre.
Hideg esetére van 10-12 bokacsizmám, jópár féle, a lapostól a magasig, bélelt, színben 5 fekete, 2 bézs, 2 szürke, 1 sötétkék, 1 barna, 1 fehér és egy ezüstös színű. Van 5 pár csizmám 3 lapos egy magassarkú, az egyik lapos az combcsizma. Van 2 bakancsom az egyik Decatlonos túra bakancs, a másik az egy kicsit csajosabb, mert sok benne a rózsaszín, és prémes a teteje. Van még egy pár Hello Kittys gumicsizmám.
Illetve, ha az idő engedi, télen is veszek fel magassarkút 1-1x berinát is, de azt csak ha tényleg nagyon jó idő van, mert vékony a talpa, és fázik benne a lábam.
Hát, nagyjából ennyi, 3 cipősszekrényben férek csak el szűkösen, amúgy nem vagyok megszállott cipővásárló, évek alatt gyűlt össze ennyi, és mivel nagyon vigyázok rájuk, így nem sűrűn megy tönkre, de azért 1-1 cipő mindig kerül hozzájuk, mert annyira megtetszik, h el kell hoznom. Ez leginkább a balerinákra vonatkozik, mondjuk azok azért fogyni is szoktak időnként, általában a szétkopott talpa miatt szoktam kidobni őket. De ahhoz képest azért elég sokáig bírni szokták. Én már évek óta azt csinálom a cipőim kímélése érdekében, h egy cipőt egy napig hordom, másnap másikat veszek fel. Hál istennek van annyi, h akár egy hónap alatt minden nap tudnék másikat felvenni. Voszont így elég sokáig maradnak újszerű állapotban a cipőim, mert egy nap használat nem viseli meg jelentősen, mert egy nap alatt, amennyit izzadok bele, az egy két nap alatt kiszárad, azzal pedig, h szellőzik is, nem lesz lábszagú a cipő. Egyiken sem érezni, h büdi lenne, max egy kis bőr, vagy műanyag szagot, pedig nylon harisnyával hordom őket szinte kivétel nélkül, és nem büdös egyik sem, még azok sem amiket évekkel ezelőtt vettem. Viszont egy barátnőm tavasszal vett berinája, jól leharcolt állapotba került fél év alatt: elég intenzív bukéja van, pedig ő mezítláb hordta, volt h napokig használta egymás után a cipőt, ezért nem tudott rendesen átszellőzni, kiszáradni az izzadság belőle persze másnap jött az újabb "adag" míg végül annyira beleivódott a cipőbe, h az eredetileg barna belseje, most szürke és fekete. Illetve a belsejében konkrétan ott a csajszi talpának a lenyomata, ami szerintem nem túl guszta látvány, múltkor már mondtam is neki, h én azt már biztos fel nem venném... Viszont őt egyáltalán nem zavarja... Végülis nekem teljesen mindegy. Az a lényeg, h használat után pihentetni kell 1-2 napot a cipőt, és így rengeteget kibírnak még az olcsóbbak is, ami pl butikos, vagy Tescos, ilyesmi.
Szóval, ha valaki imádja a cipőit, javaslom ezt a módszert kipróbálni, és igazából ennyi cipő sem kell hozzá egy 7-8 pár már kezdésnek megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!