Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a kedvenc szinetek?

Mi a kedvenc szinetek?

Figyelt kérdés
Mi az a szín, amit legjobban szerettek magatokra ölteni? Csak akinek van, az válaszoljon! Lehet több is.
2018. szept. 11. 08:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
sárga és a lila
2018. szept. 11. 09:46
 2/12 anonim ***** válasza:
Fekete, piros, türkizkék és ciklámen
2018. szept. 11. 09:55
 3/12 anonim ***** válasza:

Fekete, szürke, fehér, sötétkék, bordó.

Nem vagyok egy színes egyéniség, tudom 😅

2018. szept. 11. 10:03
 4/12 anonim ***** válasza:

Rózsaszín a kedvenc színem, magamon viszont nem szeretem.

Fekete, kék, bordó, zöld, szürke és minimális mennyiségben fehér alkotja a ruhatáram.

2018. szept. 11. 12:20
 5/12 Metionin ***** válasza:
Fekete és kék. A ruháim mind fekete, a használati tárgyaim kékek.
2018. szept. 11. 14:48
 6/12 anonim ***** válasza:
fekete, púder
2018. szept. 11. 15:41
 7/12 anonim ***** válasza:
Fekete
2018. szept. 11. 16:24
 8/12 anonim válasza:
Nekem nincs kedvenc színem, régebben a kék volt, de annak már 7 éve... Ha öltözködöm, általában farmert veszek fel és időtől függ, hogy barna vagy fekete cipő. Ha barna, akkor természetesen barna öv és egy sztreccs póló vagy egy kockás, színesebb hosszú ujjú ing, minek az ujját felhajtom. Ha fekete cipő, akkor fekete öv, sztreccsesebb fazonú póló, arra már jobban áll a pulóver és a kabát is (utóbbiak általában fekete/szürke). A kocsiknál is típus/márkafüggő a szín. Háznál szintén a stílushoz adottan, véleményem szerint minden színnek megvan, hogy mihez/hová illik.
2018. okt. 6. 12:07
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Én régen voltam úgy, hogy nem szerettem a színeket, sok fekete cuccom volt, de mostanában valamiért picit kerülöm és inkább púder árnyalatokban járok, észrevettem, hogy jobb a kedvem tőle. :D de a tűzpiros is bármikor jöhet.
2018. okt. 7. 21:06
 10/12 anonim válasza:
fehér,fekete,bézs,piros,halványkék,halványcitromsárga,rózsaszín,halványzöld,halványlila
2018. okt. 7. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!