Nők! Melyik a kedvenc szempillaspirál-színetek?
Figyelt kérdés
2018. máj. 9. 09:36
2/7 anonim válasza:
Én feketét használok, de szerintem a barna is teljesen elfogadható.
Színes (pl.rózsaszín, kék, stb) elég hülyén néz ki. De legalábbis nem hétköznapra való. Pár csajszit tudok aki a szemöldökét is simán kifesti rózsaszínre, kékre, pirosra... na hát úgy néznek ki mint a bohócok. Lehet néha változtatni és új színeket kipróbálni a sminkelésben, de úgy, hogy ne röhögjön az emberen a fél város.
3/7 A kérdező kommentje:
Nekem is a fekete, de most egy sötétkékes-lilásat használok. Feketéből pedig nemrég vettem egy bontatlant, az lesz a következő áldozat! :):)
2018. máj. 9. 11:17
5/7 anonim válasza:
Én mindig extrém/ultra fekete színű spirált használok.
Szerintem ez mégjobban feldobja és kiemeli a tekintetemet, mint a hagyományos fekete.
6/7 anonim válasza:
én is a nem sima feketét használom, jelenleg egy noir black árnyalatot a maybellinetől :)
7/7 anonim válasza:
Fekete. Az valahogy jól keretezi a szemem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!