Lányok! Van kedvenc fürdőruha márkátok?
Én az utóbbi jó pár évben mindig a Calzedoniában vásároltam. Nagy választék, normálisan megcsinált, nem elszabott ruhák.
Neked mi a kedvenced? Elárulod?
Bármilyen meglepő, én a legjobb fürdőruhákat és melltartó kat egyaránt az F&F-ben vásárolom.
Nagy megdöbbenésemre, az én méretem még egy Triumph-ban, Intimissimi-ben sem kapható, de itt általában találok 70/F-es dolgokat.
Pacsi 1-es 🤝! Nekem is a Calzedonia vált be, ott mindig találok magamnak megfelelőt jó minőségben.
De kinek milyen alkata van.... és pénztárca kérdése is. Én leárazaskor veszek.
A második válaszolóhoz hasonlóan és is az F&F fürdőruháira esküszöm. Nagyon jó minőségű darabok, szépek is, leárazáskor pedig abszolút baráti az áruk.
A legnagyobb csalódás egy Mayo Chix bikini volt, ilyen ócska sz.rt még a kínaiban sem vettem, mint ez. Pár használat után kezdett deformálódni, nyúlni, a szezon végére a fekete darab már vörösesbarnává kopott. Gusztustalan, túlárazott szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!