Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, van kedvenc ruhátok?...

Lányok, van kedvenc ruhátok? Ha igen, miért kedvelitek különösen?

Figyelt kérdés

2018. aug. 1. 12:01
 1/9 anonim ***** válasza:
96%

Mármint egyberuha? Abból kevés van, annyira nem vagyok ruhás, választani se tudnék kedvencet.

Van pár Levi's farmerem, azokat nagyon szeretem. Kedvencem egy klasszik kék 710-es.

2018. aug. 1. 12:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy kék alapon fehér pöttyös ruha. Nagyon szép a szabása, A vonalú, zárt a dekoltázsa, különleges nyakrésze van és nagyon jól passzol az alakomhoz és színben is hozzám. Aki meglát benne, az mindig megdícsér, még ismeretlenek is.

A másik kedvencem egy bézs színű nyári ruha, amin virágok vannak. Nincs rajta semmi különleges, de anyukámé volt régen, így ennek érzelmi értéke van. Annyira féltem, hogy csak néha veszem fel.

2018. aug. 1. 12:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Vannak aktuálisan kedvenc ruhadarabjaim amiket szeretek. Régebben jobban feltettem a ruháimat mert igyekeztem olyanokat venni amik jobbak és drágábbak voltak. De már gyerekeim vannak és sok kiadasom. A ruha egy olyan dolog amin lehet spórolni.

A kedvencem egy alakformalo extra szűk és rugalmas farmer F&F márka.

És vall nélküli felsők ruhák H&M és F&F :)

2018. aug. 1. 13:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A ruháim 98%-a kedvenc, mert csak olyanokat hordok, amikbe beleszeretek és passzol hozzám színben és fazonban.
2018. aug. 2. 14:29
 5/9 A kérdező kommentje:

12:35

Dejó! :)

2018. aug. 2. 18:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Konkrét kedvencem nincs, nálam ez hangulatfüggő, h mikor melyik az éppen aktuális kedvencem. Bár végülis az nagy általánosságban elmondható, h legjobban szoknyában, egyberuhában szeretek lenni. Valamint rengeteg harisnyám is van, szóval ha kedvenc ruhadarabokról van szó, akkor ezeket mondanám, de hogy ezeken belül mi a konkrét kedvenc, az sokmindentől függ, a hangulatomtól elkezdve az időjáráson át, a rendezvény (ahova kiöltözöm) színvonaláig. De akár a társaság is befolyásolhatja (ha pl sokan megyünk csajok bulizni van, h egymáshoz igazítjuk az öltözéket, vagy legalábbis törekszünk arra, h ne legyen nagyon eltérő). A lényeg, h az összes ruhámat szeretem hordani, és bármelyik lehet éppen a kedvencem.

30/n

2018. aug. 5. 19:23
 7/9 ívy1 ***** válasza:
100%
A legging.Kényelmes,jól variálható.És mások szerint,jól is áll.
2018. aug. 8. 22:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Az új bundám.
2018. okt. 19. 14:51
 9/9 anonim válasza:

A kockás nadrágom, mivel kényelmes, kiemeli az alakom, és illik hozzám, a stílusomhoz.

[link]

2018. okt. 20. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!