A mexikói (esetleg más nemzetek is szóba jöhetnek) konyhából melyik ételt kedvelitek legjobban? (A többi lent. )
Egy kis tanulmányt végzek, és ehhez a felméréshez kérnék tőletek minél több választ. A mexikói ételek közül melyiket kedvelitek a legjobban? Esetleg ha van olyan étel, amit nagyon szerettek, de más nemzet eledele, azt is nyugodtan leírhatjátok. Igazából úgy is kérdezhetném, hogy mik a kedvenc, nem magyar ételeitek?
Köszönöm a válaszokat, nagy segítség nekem.
A mexikóiak nagyon nagy része valamilyen formában megtöltött tortilla, tekerve, hajtogatva, mártással, sajttal, stb, mind más néven fut.
A lényeg viszont a töltelék, azoknak viszont nincs neve.
Szóval neve nincs a kedvenc mexikói ételem. :)
De azért egy jól eltalált marhahúsos- vörösbabos töltelékkel töltött enchilada mindenképpen dobogós!:)
A magyarosnak/magyarnak mondott eteleket egyatalan nem szeretem, a legtobbnek a latvanya es illata is eleg, hogy ugy erezzem dugig vagyok, igy olyanokat nem is tudnek mondani.:)
Ezeket nagyon szeretem, es biztos nem magyar eredetuek: churros, mogyoros brownie, clafoutis, cobbler, crepes, sajtos quesadilla, panna cotta, flan, csaszarmorzsa, sult turotorta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!