Legyőzhetetlen kényszer arra hogy ruhákat vegyek, akár bármi áron?
Heti szinten veszek új ruhákat,már ott tartok hogy kéregetek pénzt szüleimtől,lemondok a jó kajákról hogy minnél több mehessen ruhára
Egyszerűen boldog vagyok ha vásárolhatok,ha szomorú ha boldog vagyok mindig vásárolni akarok,van amit 1x se veszek fel de akkoris meg akarom venni
Már a szobámba mindenhol csak a ruha van de nem bírok leálni...egyre többet és többet akarok
Ha nem vásárolhatok rögtön azt érzem hogy elhalasztottam egy kihagyhatatlan vásárlást majdhogynem depressziós leszek
A megvett ruhákra büszke vagyok,de néha bűntudat tör rám de nem tart sokáig mert újra vásárolni akarok
Már odáig jutottam hogy az új ruhákat eldugom,le tagadom szüleim előtt
Egyre rosszabbá válik ez az egész és azt érzem tehetetlen vagyok
Menj pszichológushoz, valami oka van a kényszerbetegségednek.
De már az is jó kezdet lenne ha a nem hordott dolgokból eladnál párat. Felszabadulna egy kis hely és nem kéne kéregetni sem.
Nézd meg az: 'Egy boltkóros naplója' című filmet. Az tök erről szól.
Egyébként én is szeretek vásárolni és nagyon jól érzem magamat, de nem vagyok függő. Talán vásárolj kevesebbet, menj egyre ritkábban, vagy egy másik megoldás, ahogy a függők is lejönnek mondjuk a kábítóról, hogy valami új hobbit találnak, valami elfoglaltságot és abba fektetik az energiát, arra koncentrálnak. Így le lehet jönni sok mindenről.
17/F
Ezt teszi a fastfashion az emberekkel...
Beszèlj egy pszichológussal. Az jó dolog hogy érzed te is hogy probléma, és meg akarsz változni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!