Körömrágás ellen valami vékony kesztyűvel? (akár tavasszal/ősszel) Hülye ötlet lenne?
Őszintén szólva már régóta leakarok szokni, de eddig semmi nem vált be. Közben úgy érzem, hogy irritál tapintásra, ha egy picit is nagyok a körmeim, emiatt érzek kényszert erre. Tehát visszatartom magam ettől, de közben zavarónak és szokatlannak érzem, ha megnőttek a körmeim. Pedig szeretném növelni, hogy egyszer s mindenkorra változzon. Úgy gondolom, hogy időnként vékony kesztyű gyakorias viselete segítene. Úgy hallottam, hogy vannak őszi/tavaszi kesztyű trendek is. Szerinted gáz lenne?
Előre is bocsi a hülye kérdésért, ez csak így most megfordult a fejemben:))
Nekem se vált be semmi.
Vagyis de, egy bevált. Az elhatározàs.
Emlékszem, nővéremnek mindig szép hosszú körmei voltak és én is olyant akartam.
Elhatároztam hogy nem rágom. És sikerült :)
nekem is volt régen ilyen problémám, bár én inkább pótcselekvésként rágtam a körmöm
végül az elhatározás nyert, szép körmöt akartam és szép lassan teljesen leszoktam róla
ami közben ideiglenesen segített, az a keserű körömlakk (direkt árulnak olyan átlátszó lakkot, ami segít leszokni a rossz íze által)
kesztyű nem túl praktikus benti viseletre, ha meg csak utcára hordod, nem segít
meg előbb-utóbb úgyis levennéd, szóval szerintem más megoldásban gondolkodj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!