Mit lehet tenni a vékonyszálú és töredezett haj ellen?
Balzsamokkal is szoktam ápolni és olajokkal is de semmi változás.
Van valami tipp?
Köszi a válaszod! Elég sokat iszok, és a hajamból is rendszeresen vágok 1-2 cm-t de ugyanolyan.:/
A ricinus olaj a haj végekre kell ugye? És hogyan kell alkalmazni?
A töredezett végekre: olló. Más lehetőség nincs. De azt minél hamarabb.
Azon kívül: Ami szerintem bomba biztos módszer:
-olajos pakolás, az nagyon jó hogy csinálod, csak így tovább
-ha használsz bármilyen hőformázót azt gyorsan hagyd abba
-nagyon fontos: hagyj fel a szilikonnal. Nagyrészt ez az ami elvékonyítja a hajad. Ugyhogy fordítsd meg az összes terméket amit a haadra teszel és nézd meg az összetevőket. A szilikon úgy ismered fel, hogy az anyag végén a következők egyike áll: cane, cone, col, conol, xane. Pl. AmodimethiCONE.
Remélem segítettem :)
De megjegyzem a változás nem egy hajmosás után jön. Ez egy laaaaaasú folyamat :S Szóval sok türelmet ^^
Előző vagyok: A ricinul olajhoz még hozzáteszem:
Ésszerű keverve alkalmazni más olajjal mondjuk kókuszolajjal, mert a ricinus olaj önmagában elég sűrű..
Úgy használd, hogy felmelegíted az olajat, belemasszírozod a fejbőrödbe egy pár percig, aztán a hajvégeidre is kensz--> kontyba csavarod-->fólia-->sapka (mert akkor fejti ki a hatását ha melegben van) rajtahagyod egy pár órát, aztán alaosan kimosod. De tényleg. Alaposan kimosod. :) ;)
Szia, bocsi, hogy ilyen későn válaszolok ><
Szóval a propylene glycol nem szilikon. Jeeee:DD Tudom, tudom, col a vége, de ez egyike a kivételeknek. Ez egy fajta hidratáló anyag. Egy ideig terjengtek róla olyan hírek, hogy rákkeltő (mint kb minden.. :S ), de azóta a kutatások azt bizonyítják, hogy nem kell tőle tartani. Hétköznapi mennyiségben abszolút nem ártalmas.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!