Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit kezdjek a hajammal?

Mit kezdjek a hajammal?

Figyelt kérdés
Szoval. Kb lapockaig ero hajam van. Nagyon toredezett, csunya, vastag. Hamar zsirosodik. Semmit se szoktam vele kezdeni, csak mindig megmosom es kivasalom hogy egyenes legyen. (Nagyon gondor a hajam..) mit ajánlanatok ra, hogy szep, egeszseges, es selymes legyen? Mint pl neki: @feherdalma (instagramon) annyira irigylem a hajaaat :( a valaszokat elore is nagyon szepen koszonon! (Ja es ha ajanlotok valami kremet vagy valamit ra akkor azt is irjatok meg hogy hol lehet kapni :) koszonom !!)

2016. aug. 17. 23:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát ha azt akarod hogy egészséges legyen ne vasald. De nem tudom miért kell mondani ez alap. Tanuld meg kezelni a göndör hajat és nem kell folyton elégetni. Nem kell kifésülni mert felpuffad és az tényleg csúnya. Ha csak vizesen fésülöd meg és szárítás/száradás után nem vasalod szép eredményt érsz el vele.

A töredezett végeket vágasd le. Használj olajokat (rengeteg van én kókuszolajat használok) Készíts csalánteát és öblítsd vele a hajadat hasmosás után, és az almaecetes víz is jót tesz a zsírosságra (1L víz kb 1 kupak) Ennyit tudok remélem segítettem.

2016. aug. 17. 23:50
 2/3 anonim ***** válasza:
*vagyis ha száradás után nem fésülöd ki szép lesz göndören is nem kell vasalni (#1)
2016. aug. 17. 23:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt, de en nem szeretem a gondor hajat, inkabb maradok az egyenesnel, es csak hajvasaloval erhetem el azt, hogy egyenes maradjon...:(
2016. aug. 18. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!