Hajhullás, töredezés ellen mit ajánlotok?
Sziasztok tudom hogy már van 1001 ilyen kérdés és már a legtöbbet átlapoztam dee nem sok konkrét válaszra jutottam
ezért irok még1-et hátha most jön valami "élet mentő" válasz
szóval mindig is rendkívűl vékony kevés és törékeny hajam volt most meg valamiért elkezdett hullani ( kb fél éve kezdődött) eszméletlenül
próbáltam már sok mindetn ricinus olaj, külömböző samponok ,stb de semmi nem vált be egyre jobban kétségbe vagyok esve leginkább most a hajhullásra keresek megoldást de a többit is szeretném enyhíteni
Sosem festettem, szárítottam hajszárítóval, vasaltam a hajam mindig figyelek rá nehogy bármi + kárt tegyek benne
ezrnkívűl nincs sok pénzem hiszen diák vagyok jelenleg ritkán tudok dolgozni de most hozzá jutok egy kis plusz pénzhez kb 5-6 ezer ft
kérlek segítsetek
19 L
Ha eddig nem hasznalt a hullasra semmi akkor ideje elmenni a borgyogyaszhoz. O majd elkuld vizsgalatokra. Lehet hormon problema miatt, góc miatt, vagy allergia. Sok tenyezo lehet.
Nekem is hullik. De nekem a festektol.
Szia!
Amik nekem beváltak:
Bánfi hajszesz
Élesztős pakolás (1 kocka élesztőt szétmorzsolsz, elkevered vízzel vagy tojással, száraz, vagy törülközőszáraz hajon hagyod kb. 20-30 percig, hetente egyszer-kétszer megismétled)
Almaecetes öblítés
Syoss Keratin Hair Perfection Sampon
Természetesen csodát nem kell várni, de nekem rengeteget segítettek, kihozták a szörnyű hajamból a maximumot.
Higgy benne, és sikerül. Kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!