Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Görcsösen meg akarok felelni...

Görcsösen meg akarok felelni mindenkinek, nem tudom, hogy hagyhatnák alább ebből?

Figyelt kérdés

Az a szomorú helyzet,hogy lassan 22 éves leszek és kb. 0 önbizalommal.Sokat nézegetem a lányokat, hogy a fiúknak milyen tipusú lányok jönnek be és próbálok olyanná válni aki mindenkinek tetszik(pedig ilyen nincs tudom) DE ÉN AKKOR IS EZT SZERETNÉM.

Nem tudom mit csináljak de sose leszek elégedett, annyira maximalista vagyok vagy nem is tudom mit mondjak erre.

Jelenleg nincs párom már jó hosszú ideje, szerintem nem is lesz addig amig be nem fejezem ezt a viselkedést de képtelen vagyok rá :(

2016. szept. 22. 13:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Bennem is túlzottan nagyfokú megfelelési kényszer van jó nagy adag önbizalomhiánnyal karöltve. És nagyon maximalista is vagyok. Szerintem mindkettőnknek elsősorban az lenne a feladatunk, hogy elfogadjuk önmagukat, szeressük önmagunkat. Illetve úgy kellene felfognunk, hogy aki nem szimpatizál velünk/akinek nem tetszünk azért, amilyenek vagyunk, azért nem éri meg problémázni és megfelelni akarni, hiszen azzal már kilépnénk önmagunkból. Azt viszont, hogy ki hogyan tudja elérni önmaga elfogadását, teljesen egyéni dolog. De például egy pszichológus segíthet.
2016. szept. 22. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!