Miért lett ekkora ellenérzés mára az úszónadrággal
szemben?
Figyelt kérdés
Az egyik legérthetetlenebb dolog a mai közfelfogásban, hogy miért lett ennyire ciki meg elutasított az úszónadrág. Az az elvárás a férfiakkal szemben, hogy bő száras klottgatyákban strandoljanak, ami eredetileg szörfölésre lett kitalálva Amerikában meg Ausztráliában, és a pasik 90 %-a mintha maga is szégyellné a testét odalent, hogy férfi, és direkt igényli a nagy gatyákat. Miközben a lányok falatnyi tangás bikinikben élvezhetik a vizet, a napfényt. Ami 40 éven keresztül természetes volt mint strandviselet, az miért lett röhejes kb az ezredfordulóval Európában? Mert Amerikában nem hordják? Most akkor cenzúrázni kéne a Wham Club Tropicana című számának videóját?
Főleg lányok véleménye érdekelne, mert
mintha ők is a bícsgatya felé nyomnák a pasijukat, és nem akarnák, hogy más lássa úgymond a pasijuk csomagját.
Az en paromnak csak az van,o is rosszul van ezektol a logos akarmiktol. Ilyen laza nadragokban sportolni megy az ember,nem furdeni es napozni.
2018. máj. 31. 16:58
12/21 anonim válasza:
A mai fiatalok egész egszerűen már mindent b*zisnak tartanak, ezért
2018. máj. 31. 23:57
13/21 anonim válasza:
Szerintem szexi pl. vízilabdázókon, de elképzelem benne a mackós, szőrös barátomat és felkuncogok. Persze, nem kell térdig érőket hordani, de nem árt, ha van szára és nem látszik MINDEN.
2018. jún. 9. 15:22
14/21 anonim válasza:
Utolsó
Hát ez nem a gatya hibája, hanem a szőré, meg a sörhasé.
2018. jún. 9. 22:47
15/21 anonim válasza:
"Ami 40 éven keresztül természetes volt ..."
Ugye neked is tekerős otthoni telefonod van? Nem kell folyamatosan isteníteni a régi időket és a hülyeségeit.
Szerintem 40 éve is ugyanolyan hülyén nèzett ki mint most.
Másik, meg az hogy nem akarom látni egy 50 éves sörhasos szőrös embernek a "szerszámát". Meg igazából senkiét sem.
2018. jún. 17. 11:58
16/21 A kérdező kommentje:
Bmeg, nem bírsz elfogadni egy tényt, hogy egy férfin van egy fsz? Egész egyszerűen nem hiszem el. A nyolcvanas évekhez képest visszamentünk a prűd viktoriánus korba.
2018. jún. 17. 13:19
17/21 anonim válasza:
#15 ös vagyok. Elfogadom hogy egy férfinak van pénisze, nekem is van. De k*vára nem akarom látni másét.
Ennyire odavagy a 80as évekért? Minden mas ruhád is onnan van? Mert nem hinném.
44 éves vagy, nőjj már fel, ne idegenekkel akarj vitatkozni felesleges dolgokon,és ne akard mindenkire ráhúzni a fecskédet. Mindenki azt vesz fel amit akar. Ha "klottgatyát" akkor azt ha fecskét akkor azt.
A kérdést meg nem a lányok felé kellett volna kiírnod hanem a fiúk felé, hogy miért nem hordják a fecskédet.
2018. jún. 17. 13:57
18/21 A kérdező kommentje:
Személyeskedő vagy és arrogáns. Ki a pcs mondta, hogy rá akarom húzni bárkire is a sportúszót (nem fecske, fogd már fel!)??? Ha te fél kiló sátorvászonban akarsz szenvedni 35 fokban a strandon, szrok rá, de ne legyen már ciki hordani azt, ami tök természetes, amiben Gyurtáék is úsznak, Hosnyánszkyék gólokat lőnek, csak azért, mert rátapad az ember farkára-tökére, és te ezt nem óhajtod nézni. Még egy lépés, és a nők fogják kikaparni a másik nő szemét, mert mutogatja az övénél nagyobb csöcsét a strandon, a pasija meg azt bámulja. És akkor lehet fürdeni konkrét ruhákban, mint 1908-ban, esetleg burkában.
2018. jún. 17. 14:29
19/21 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb embert nem érdekli ha vki normál fecskét hord, eleinte furcsállták a rövidnadrágot, de megszokták. Mint általában mindent megszokik az ember, ha tetszik neki, ha nem. Aki tényleg úszni jár, az csak fecskét húz, aki meg pancsolni, annak a rövidgatya is jó. De az is igaz, hogy ha merevedésre kerül sor, okozhat kínos pillanatokat fecskében, és ugye akinek jókora csomagja van, az nem feltétlen érzi úgy jó magát, ezért inkább rövidgatyát vesz.
2019. márc. 8. 21:03
20/21 anonim válasza:
Őszintén mondom pont lesz..rom,hogy ki mit gondol rólam ha pont olyanom van akkor fecske fazonú uszogatyaba megyek le úszni,strandolni. Nehogy mar nekem kelljen azert rosszul ereznem magam,mertbegy szaros strandbol is divatkatalogust akarunk lassan gyártani. Es nem,nem azert mert maradi vagyok,hanem azert mert az kényelmes nekem. Vam uszonadragom es szorfgatyam is jópár,azokban egy strandolás kínszenvedés nekem. Szoval mindenki abban megy amiben akar,Nehogy mar ez legyen valami fokmérő... Amugy nem veletlenul uszonadrag a neve,minel kevesebb koszt visz be a vizbe egy úszó ruha annal jobb. Ja meg kijössz vízből es par perc alatt megszárad,a szorfgatyak nem eppen! Plane amelyiknek belül halos a szerszám es golyo tarto resze.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!