Ha ekkora az ellenérzés a Fidesszel szemben, akkor ez az ellenérzés miért nem tud valamilyen összefogássá válni?
Jó, összefogunk, és?
Attól még ugyanúgy nem lesz kiállítva egy párt akire szavazni lehet.
miért ne lenne olyan párt? Ott a jobbik. mondom ezt mint liberális. Vonát egyszerűen nem lehet félrelökni, senki se talál fogást rajta. parlamenti vitáknál nem olyan mint a többi hogy lapok hadát olvassa fel, hanem csak egy fecni.
Még mindig szélsőjobbos viszont kevésbé radikális ami jó. Sokat fejlődött és tudja hogy nincs értelme csak keletre húzni.
a rendszerváltás utáni kormányzásból teljesen kimaradt fiatal párt, korrekt programmal. Én bízok bennük.
444 és index is néha kiáll a jobbik mellett mostanság és a 444es kommentelők is ami egy remek jel.
Az más kérdés hogy amiatt h félresöpörte a vérnácikat..veszít a saját szavazóiból.:(
a jobbik már rég veszített szélsőséges nézeteiből. minden pártprogram tartalmaz megvalósítható és megvalósíthatatlan ígéreteket de ezek mind szükségesek a hatalom megszerzéséhez. valóban baj a nacionalizmus, de ha nem radikálisak akkor meg engem nem igazán érdekel.
én hiszek abban hogy Vonáék szintet léptek.
Amúgy van jobbik uralta cigó falu, még is imádják a polgit és rengeteget fejlődött.
Ez az egész náciskodás csak az ellenzék mellékterméke.
Ill rosszabb nem lehet a fidesznél. Szóval miért ne adjunk esélyt az egyetlen még nem bizonyitott pártnak?
érdemes nyomom követni vonáékat. 3éve még rühelltem a jobbikot, mostanság meg nem győzöm hallgatni.
A valóságban egyáltalán nincs akkora ellenérzés a Fidesszel szemben. Csak itt az interneten, a virtuális valóságban tűnik úgy.
Minden közösségi oldalon, minden kommentelős felületen úgy tűnik, mintha a Fidesz ellenzéke lenne elsöprő többségben, mert a Fidesz-ellenzők nagyon aktívak, a szimpatizánsaik meg kevésbé. Sokszor még maguk az ellenzékiek is el vannak tévedve, hogy ők milyen sokan vannak. De a valóságban ez nem igaz:
Miért? Mert akik ellenzik a Fideszt, azok is huszonhatféleképpen képzelik el, hogy mi kellene helyette, így szétaprózódik a táboruk.
De ezt szerintem mindenki belátja, ha megáll és gondolkodik 1 percet. Nem kell ehhez professzornak lenni.
A Fideszt valamivel több, mint a választók negyede támogatja, míg a többi ellenzi.
3# Te komolyan beveszed Vonának a cukiskodós hülyeségeit? A Jobbik egy oroszok által pénzelt kelet orientációjú báb párt.
Az meg hogy a többség ellenérzéssel viseltet a Fidesszel szemben még nem elég, ugyanis a társadalom fele minden párttal szemben ellenséges és el se megy szavazni, ilyen vagyok én is. Most komolyan ki az alternativa? A bukott baloldal vagy a Putyin által dróton rángatott Jobbik? Kösz nem.. Kb az LMP a legnormálisabb párt, de azok is nagyon lent vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!