Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha ekkora az ellenérzés a...

Ha ekkora az ellenérzés a Fidesszel szemben, akkor ez az ellenérzés miért nem tud valamilyen összefogássá válni?

Figyelt kérdés
Más országokban sikerült.
2016. nov. 29. 05:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Jó, összefogunk, és?

Attól még ugyanúgy nem lesz kiállítva egy párt akire szavazni lehet.

2016. nov. 29. 06:13
 2/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk megszerveződtök...
2016. nov. 29. 06:16
 3/21 anonim ***** válasza:
35%

miért ne lenne olyan párt? Ott a jobbik. mondom ezt mint liberális. Vonát egyszerűen nem lehet félrelökni, senki se talál fogást rajta. parlamenti vitáknál nem olyan mint a többi hogy lapok hadát olvassa fel, hanem csak egy fecni.

Még mindig szélsőjobbos viszont kevésbé radikális ami jó. Sokat fejlődött és tudja hogy nincs értelme csak keletre húzni.

a rendszerváltás utáni kormányzásból teljesen kimaradt fiatal párt, korrekt programmal. Én bízok bennük.

444 és index is néha kiáll a jobbik mellett mostanság és a 444es kommentelők is ami egy remek jel.

Az más kérdés hogy amiatt h félresöpörte a vérnácikat..veszít a saját szavazóiból.:(

2016. nov. 29. 07:37
 4/21 anonim ***** válasza:
Mert nincs egyetlen olyan párt sem, aki hiteles lenne. A Jobbik szélsőséges, és a programja sem megvalósítható. De a pártok sem képesek összefogni, csak széthúzni. Mind egyedül akar érvényesülni, ami nem fog menni.
2016. nov. 29. 07:43
 5/21 anonim ***** válasza:
90%

a jobbik már rég veszített szélsőséges nézeteiből. minden pártprogram tartalmaz megvalósítható és megvalósíthatatlan ígéreteket de ezek mind szükségesek a hatalom megszerzéséhez. valóban baj a nacionalizmus, de ha nem radikálisak akkor meg engem nem igazán érdekel.

én hiszek abban hogy Vonáék szintet léptek.

Amúgy van jobbik uralta cigó falu, még is imádják a polgit és rengeteget fejlődött.

Ez az egész náciskodás csak az ellenzék mellékterméke.

Ill rosszabb nem lehet a fidesznél. Szóval miért ne adjunk esélyt az egyetlen még nem bizonyitott pártnak?

érdemes nyomom követni vonáékat. 3éve még rühelltem a jobbikot, mostanság meg nem győzöm hallgatni.

2016. nov. 29. 07:50
 6/21 anonim ***** válasza:
A külföldi tőkéseknek kellene összefogniuk és pártot alapítaniuk itt. Én csak ebben látom magyarország egyetlen kiútját a bajból. A nyugati világban is az tökés imperialisták viszik előbbre az országot és a politikában is egyre bennfentesebbek, lásd Donald Trump győzelmét.
2016. nov. 29. 07:50
 7/21 anonim ***** válasza:

A valóságban egyáltalán nincs akkora ellenérzés a Fidesszel szemben. Csak itt az interneten, a virtuális valóságban tűnik úgy.

Minden közösségi oldalon, minden kommentelős felületen úgy tűnik, mintha a Fidesz ellenzéke lenne elsöprő többségben, mert a Fidesz-ellenzők nagyon aktívak, a szimpatizánsaik meg kevésbé. Sokszor még maguk az ellenzékiek is el vannak tévedve, hogy ők milyen sokan vannak. De a valóságban ez nem igaz:

[link]

2016. nov. 29. 09:26
 8/21 anonim ***** válasza:

Miért? Mert akik ellenzik a Fideszt, azok is huszonhatféleképpen képzelik el, hogy mi kellene helyette, így szétaprózódik a táboruk.

De ezt szerintem mindenki belátja, ha megáll és gondolkodik 1 percet. Nem kell ehhez professzornak lenni.

A Fideszt valamivel több, mint a választók negyede támogatja, míg a többi ellenzi.

2016. nov. 29. 09:58
 9/21 anonim ***** válasza:
Az emberek gyávák és megalkuvók, a többség nem hajlandó kockázatot vállalni, de valójában dolgozni sem.
2016. nov. 29. 10:00
 10/21 anonim ***** válasza:

3# Te komolyan beveszed Vonának a cukiskodós hülyeségeit? A Jobbik egy oroszok által pénzelt kelet orientációjú báb párt.

Az meg hogy a többség ellenérzéssel viseltet a Fidesszel szemben még nem elég, ugyanis a társadalom fele minden párttal szemben ellenséges és el se megy szavazni, ilyen vagyok én is. Most komolyan ki az alternativa? A bukott baloldal vagy a Putyin által dróton rángatott Jobbik? Kösz nem.. Kb az LMP a legnormálisabb párt, de azok is nagyon lent vannak.

2016. nov. 29. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!