Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha ekkora az ellenérzés a...

Ha ekkora az ellenérzés a Fidesszel szemben, akkor ez az ellenérzés miért nem tud valamilyen összefogássá válni?

Figyelt kérdés
Más országokban sikerült.
2016. nov. 29. 05:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mert a nagy pártoké a média. Pl. az LMP megpróbálkozott ezzel. Mi lett velük? Kívülről ömlik rájuk az SZDSZ2, Fideszbérenc, Gyurcsányimádó akármi. A nagy pártok belemossák a földbe egyszerűen a propaganda mennyiségével. Közben belülről is megtámadták őket, többszörösen feldarabolták a pártot. Ha mondjuk te vagy én pártot alapítanánk, pontosan ez történne vele. Kivéve, ha milliárdos vagy. Én nem vagyok milliárdos, így nem szeretnék pártot alapítani, csak hogy elpusztítsák egyszerre 10 oldalról az életemet a multimilliárdos elit tagjai, és elérjek 2,3%-ot a szavazáson.
2016. nov. 29. 12:10
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerntem a neten azért kevésbé aktívak a támogatóik, mert a Fidesznek van egy végtelenül sötét, bunkó állatias támogató rétege is, akik az elnéptelenedett vidékek pocsaraiban éldegélnek és elég sokan vannak. Ők az internet létezéséről se nagyon tudnak, nem hogy még használnák is.
2016. nov. 29. 12:33
 13/21 anonim ***** válasza:
12# vagy talán azért nem olyan aktívak, mert semmi értelmét nem látják a magadfajta roppant művelt és kifinomult úriemberekkel való vitatkozásnak.
2016. nov. 29. 13:40
 14/21 anonim ***** válasza:

"A valóságban egyáltalán nincs akkora ellenérzés a Fidesszel szemben. Csak itt az interneten, a virtuális valóságban tűnik úgy."

Az ilyen statisztikák szrt se érnek. ahány párt annyi féle kimutatás. Egyáltalán nem reprezentatív adat. Majd a választásokon eldől hogy mi a helyzet.

Persze úgy könnyű tartani a népszerűséget hogy tiéd a média 80%a és befolyásolni tudod a bdös rednekeket meg a nyugdijasokat akik csak tvből tájékozódnak.

Kivégzik az ellenzéki médiát (lásd: class.fm, népszabi, index, origo), ellenzéki újságoknak nem nyilatkoznak, az ellenzékieket kivágják a parlamentből, és mindent államosítanak csak azért hogy fentartság a gazdasági fejlődés látszatát. Papiron nagyon jól néz ki hogy az államadósság meg az államháztartás egyenlege fsza, csak azt felejtik el megemlíteni hogy milyen pénzből is csinálták ezt.

az államadósság meg nevetséges

emlékeztek a MANYUP ügyre? 3000 milliárd forint volt a magánbiztosítóknál. ez mind befizetett nyugdíj. ezt államosították. majd nyom nélkül eltűnt, mert odaadtuk az oroszoknak államadósság címén. közben a fidesz bedöntötte a forintot. és a valutaárfolyam miatt mintha meg sem történt volna.

Aztán voltak még ehhez hasonló cukiságok de ki se térek már rá mert hányingerem lesz.

Ez a jobbik cukiság kampány meg nettó szarság. Tessék visszanézni a pár évvel ezelőtti vona kampánymozgását. akkor is kutyikat simogatott meg lement a nép közé, meg beállt a pult mögé. Most is ezt csinálja, csak valamivel rá kell támadni.

Az meg hogy igazából még mindig ugyan olyan radikálisak...ha azok lennének nem dobták volna ki a novák előd féléket.

Fiatal politikus én hiszek abban hogy komolyan gondolta amit mond.

Mint írtam már nem húz teljesen oroszokhoz, emlitette párszor hogy nagyobb %ban nyugatra orientálódna (70-30%) és ez így jó.

A másik fszság hogy oroszbérencek...tegyük fel tényleg így van..Akkor? Kit érdekel? Azt hiszed másokat nem pénzelnek ugyan úgy? Pénzt valahonnan kell szerezni. mindegyik így működik és ez nélkülözhetetlen a kapcsolatok kiépitésében.

Élő példának ott van az hogy a 2es metró az oroszok pályázatát kapta meg felújitás gyanánt.

Igen ám..igen ám, csak hogy az alstom pályázat megnyerése is kenőpénzzel jöhetett létre.

Ennyi a titka.

minden politikai hatalom így működik..ezzel nincs gond addig amíg a párt jól kormányozza az országát. lásd ausztrália, kanada, skandináv országok.

2016. nov. 29. 14:45
 15/21 anonim ***** válasza:
Válhatna, ha a sok kis ellenzéki pártocska helyett, lenne mondjuk kettő, vagy max. három.
2016. nov. 29. 16:32
 16/21 anonim ***** válasza:

"a bdös rednekeket"

Jáj valaki nagyon kiműveltnek érzi magát.

2016. nov. 30. 12:05
 17/21 mannnocska ***** válasza:

14-es egyetlen olyan közvélemény kutatást mutass, ahol nem a fidesz áll nyerésre. Csak egyet!

A kozvelemenykutatok.hu-n látható kutatások mind reprezentatívak ellenben azzal amit te állítasz. Ha tényleg azt hiszed hogy kicsi a különbség az ellenzéki pártok között, akkor nagyon nagyot fogsz koppanni. De akkor írj már egy jelenlegi állást a te fogalmaid szerint ami tükrözi a valóságot. Kíváncsi lennék erre is.

"Persze úgy könnyű tartani a népszerűséget hogy tiéd a média 80%a és befolyásolni tudod a bdös rednekeket meg a nyugdijasokat akik csak tvből tájékozódnak. "

Mert a te szavazatod többet ér? Pont ezt csinálják az USA-ban a libsik. "nem az én támogatottam nyert, ezért aki nem rá szavazott, az szubhumán, és nem szabadna számítson a szavazata"

Nevetséges, amiről beszélsz a liberális demokrácia alappillérét döntögeti óriási léptékben.

Index mióta van kivégezve? HVG? 444? RTL?

Nem kell sírni, tény hogy van nem egy kormánypárti sajtótermék, de ellenzéki is jócskán van. Ez csak hiszti.

"mindent államosítanak csak azért hogy fentartság a gazdasági fejlődés látszatát. Papiron nagyon jól néz ki hogy az államadósság meg az államháztartás egyenlege fsza, csak azt felejtik el megemlíteni hogy milyen pénzből is csinálták ezt. "

Példák? Forrás? Adatok?

Nem mintha én bármikor is fideszre szavaznék, vagy kedvelném őket, de a bullshitet mindennél jobban utálom.

2016. nov. 30. 12:20
 18/21 anonim ***** válasza:

Azert mert az idosebb generacio a fideszre szavaz (atlag fidesz/mszp szavazo atlag eletkora 45+)

Aki meg fiatal az egyszeruen nem megy el, mert nincs semmi ertelme es inkabb lelep ebbol a szar orszagbol

2016. nov. 30. 12:42
 19/21 anonim ***** válasza:

Példák? Forrás? Adatok?

manyup, Norvég Civil Alap által kiosztott forrás?:D

De még sorolhatnám.

indexet pedig Spéder Zoltán kiiktatásával kezdik kivégezni.

Tök jó hogy felsoroltál pár médiumot de ez csekély a fideszéhez képest ahol tömény undorító hányingerkeltő propagandát terjesztenek, mint pl a tv2 és lokál

2016. nov. 30. 16:01
 20/21 mannnocska ***** válasza:
Sorolhatod, két példa nem "notórius államosítás"
2016. nov. 30. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!