Miért lett ekkora ellenérzés mára az úszónadrággal szemben?
Az egyik legérthetetlenebb dolog a mai közfelfogásban, hogy miért lett ennyire ciki meg elutasított az úszónadrág. Az az elvárás a férfiakkal szemben, hogy bő száras klottgatyákban strandoljanak, ami eredetileg szörfölésre lett kitalálva Amerikában meg Ausztráliában, és a pasik 90 %-a mintha maga is szégyellné a testét odalent, hogy férfi, és direkt igényli a nagy gatyákat. Miközben a lányok falatnyi tangás bikinikben élvezhetik a vizet, a napfényt. Ami 40 éven keresztül természetes volt mint strandviselet, az miért lett röhejes kb az ezredfordulóval Európában? Mert Amerikában nem hordják? Most akkor cenzúrázni kéne a Wham Club Tropicana című számának videóját?
Főleg lányok véleménye érdekelne, mert
mintha ők is a bícsgatya felé nyomnák a pasijukat, és nem akarnák, hogy más lássa úgymond a pasijuk csomagját.
Nincs ellenérzésem,ha a párom azt akarna felvenni vegyen.
De megkérdeztem, és "ne bámulják már a farkamat" :D
29n.
Ugyan, mi ez ahhoz képest, hogy a 40 fokos magyar nyárban bekényszerítették a férfiakat cipőbe, zokniba... Azt verik a nyálukat, hogy igazi férfin cipő van. Meg amelyiken nem, az nem igazi férfi. Pár évtizede még májustól októberig mezítláb jártak az emberek, (szegényebbek októbertől májusig is) a kényesebbeken meg volt az az egyféle kék-fehér csíkos strandpapucs... Nyugodtan el lehetett menni egy sima papucsban fel a vonatra, és két megyével odébb... Próbálnád ezt meg most. Ezek már az erkélyre nem mernek kiállni egy papucsban. Ahhoz már cipőt kell villantani. És baromi okosnak érzik magukat, hogy feltalálták a titokzoknit. Én meg okosabbnak tartottam, mikor nem volt zokniba-cipőbe csomagolva az ember lába árnyéban 42 fok esetén is...
Tudom, más volt a kérdés, de fürdőgatyákról is hasonló lenne a véleményem. Bár azzal a résszel egyetértek, hogy nem mindig mindenkinek olyan előnyös az alkata, hogy mutogatni akarja magát. Persze, amikor az ember nincs formában, nem annyira örül a strandszezonnak, inkább elbújna előle, ez érthető.
3-as
Szerintem ez elég prűd meg szégyenlős hozzáállás. És akkor a lányokkal mi van? Nekik meg mellük van a bikinifelsőben, és azt BÁMULJA mindenki jjjéézusom! A bugyiban meg látszik a sunájuk! Csadorba velük!
88-ban voltam 14 éves, akkoriban csak a romákon volt a strandon rövidgatya, ki is nézte őket minden jó érzésű embet, mert minden normális férfin úszó volt, az volt az illő és higiénikus a közgondolkodás szerint (minél kevesebb koszos textilt a vízben áztatni). Hát nem gondoltam volna akkoriban, hogy a pasik egyszer így szégyellni fogják a férfiasságukat. Pedig attól férfi a férfi, nem a méteres szakálltól.
Számomra egyáltalán nem férfias az ilyen tapadós nadrág. Szerintem bu zis. Nekem egyszinten van a fecskével. Lehet 0%-olni.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!