Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez jó lesz holnap...

Szerintetek ez jó lesz holnap suliba? Meleg lesz 15/Lány

Figyelt kérdés

Fehér nadrág csak nem tudom hogy melyik legyen a felső..

1.Haspoló de csak kicsit van kint rajta a hasam szürke színű.

2.Hasfelső fekete és a vége írásos kicsit van kint benne a hasam

#haspóló #Hasfelső
2018. ápr. 18. 21:13
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

A töbieknek meg köszönöm a válaszokat

15:06 igazad van :) köszi!

2018. ápr. 19. 15:55
 12/22 anonim ***** válasza:
77%
Ez hülyeség hogy ne nézd mi "illik" akkor ennyiből egy temetésen is megjelenhetsz egy fehér farmerba és egy haspoloba pl...
2018. ápr. 19. 17:22
 13/22 anonim ***** válasza:
18%
Köszönjük a csúszós lejtőket. Ezek már nagyon is csúsznak. Ennyi illogikus érvelést. Igenis azt vesz fel, amit szeretne. HA temetésre fehérben megy, akkor abban. Senkinek nincsen hozzá köze. Ha Őt nem zavarja, hogy más mit gondol, akkor mi a helyzet? Minek foglalkozzak olyan emberekkel, akik számomra nem relevánsak?
2018. ápr. 19. 18:45
 14/22 anonim ***** válasza:
40%
Utolsó, miben fogadunk, hogy te sem mennél (mentél) fürdőgatyádban sem a saját, sem más diplomaosztójára! Ostoba...
2018. ápr. 19. 20:51
 15/22 anonim ***** válasza:
14%
ri*@nc...
2018. ápr. 19. 21:59
 16/22 A kérdező kommentje:

12 válaszoló nem te vagyok ha már ilyen felfogásaid vannak...ja es majd a TE temetéseden megyek has poloba meg fehér nadrágba.

15 válaszol mond meg anyádnak hogy neveljen meg mert rádfér.

2018. ápr. 21. 14:08
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha szép vagy akkor 2 szàmmal nagyobb pulcsiban és melegítőnadràgban is tetszeni fogsz a fiúknak. Ha nem, akkor egy haspòló sem segít. Viszont a tanàrok sajnos kiakadhatnak miatta, és mivel a szabàlyok csak ràjuk vonatkoznak, úgy szivathatnak utàna ahogy csak akarnak. Inkàbb ne kockàztass.
2018. ápr. 21. 17:03
 18/22 anonim ***** válasza:

Időpont tegnapelőtt 20:51

Ostoba? Biztosan én lennék ostoba? Nem hinném, hogy ez pont rám illő jelző lenne. Te nyugodtan megfelelhetsz a fennkölt normáknak, viszont másoknak ne próbálj agymosást tartani. Igenis abba öltözik, amibe szeretne. Senkinek nincsen hozzá köze. Ha diplomaosztóra vörös bohócorrban szeretne menni, akkor abban fog. Fel nem tudom fogni, hogy miért kell másokkal foglalkozni. Vagy Te, vagyok én, van a Petike, van a Marika, és még van hat milliárd más ember, akik mind egyéniségek. Mindannyian mások - szerencsére. Én nem fogok senkinek a kedvére tenni, és szerencsére a kérdező sem ennek a jeleit mutatja. "Ostoba".

2018. ápr. 21. 18:13
 19/22 anonim ***** válasza:
53%
Szóval miben szoktál menni diplomaosztóra?
2018. ápr. 21. 22:21
 20/22 anonim ***** válasza:
38%
Hiába anyázgatsz itt össze-vissza, a haspóló igenis ribis..buliban is az, suliban meg pláne,hogy az. A "jajj dehát meleg van" kamuduma meg hülyeség. Ha én kibirom egy normál pólóban a meleget akkor te is kibírod. Fenékaljig érő shortról ugyanez a véleményem :D
2018. ápr. 21. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!