Tanárok nagyon megszólnának ha holnap ilyen szoknyában mennék suliba csak harisnya nélkül?
2018. márc. 7. 15:52
1/11 anonim válasza:
szerintem igen
még szerintem nem olyan jo az időjárás ehhez
3/11 anonim válasza:
Ennyire jo ido nincs meg. Nem buli vert pisilni es orditani a fajdalomtol. (Tapasztalat)
5/11 anonim válasza:
Nyáron nem hiszem, ilyen időben még fáznál!
6/11 anonim válasza:
Bírd ki nyárig, akkor vedd fel. Még a suliban is megfáznál. Nálunk olyan termek is vannak, hogy farmer+harisnyában is fázok. Még [link] kabáttal is betakarom a derekamat, vagy fel is veszem órán, de lehet, hogy bennem van a hiba. 17/L
7/11 anonim válasza:
És nyáron miben fogsz menni, egy szál tangában ?
9/11 anonim válasza:
Harisnya nélkül felvenni ezt a szoknyát ilyen időben úgy felfázol hogy ordítani fogsz a fájdalomtól.
10/11 anonim válasza:
Szerintem ilyen időben, mint ma, nyugodtan felveheted. Én is hasonló szoknyában voltam ma, és hétvégén is, és semmi bajom sincs. Mondjuk ha könnyen felfázol, nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!