Kicserélik a Calzedoniában az egy napja vett harisnyát?
Figyelt kérdés
Ma vettem a Calzedoniában egy harisnyát nem tudtam hogy milyen méret illik rám, az eladó 1-2-es méretet javasolt, meg is vettem, itthon felvettem de kicsi lett és hirtelen elszakadt a gumijánál ahogy húztam fel, ha holnap visszaviszem kicserélik vagy így jártam?2018. márc. 6. 19:25
2/5 anonim válasza:
Gondolom te is tudod de ez az ügy jártál kategória.
Nem fogják kicserelni.
Az hogy az eladó mit javasol az egy dolog de te elfogadtad és vetted meg.
3/5 anonim válasza:
Általában harisnyát bontatlanul se cserélnek vissza. Nem is tudom hogy gondoltad hogy felvetted, még el is szakítottad és majd visszaveszik.
4/5 anonim válasza:
Hát ez "így jártál" kategória. Teát áztatni még jó lesz.
5/5 anonim válasza:
Én 1,5 hete vettem ott egy nadrágot (legins), kevesebb mint egy hét használat után kibolyhosodott a derekánál elég szépen.. visszavittem, de mivel az árát nem adják vissza, így az adott összeget, amennyibe a nadrág került azt levásárolhattam. És mivel kevesebb nem lehet az az összeg, így zoknival lett kipótólva... Zoknin látszódott már a belsején, hogy nem fogja sokáig bírni.. így is lett. Kevesebb mint egy nap használat után kezdett a belső anyaga szétjönni, és tiszta bolyhos lett. Abban reménykedem, hogy legalább a harisnya bírj valameddig. Elvileg harminc napon belül köteles kell ,hogy cseréljék .. én nagyot csalódtam a Calzedonia-ban, azért az árért ami ott van, bőven nem éri meg, a minősége valahol a béka segge alatt. A 3 éve, kínaiban vett gatyám jobban bírja, és a mai napig semmi baja sincs, úgy, hogy sokat használom.. ennyit a minőségről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!