Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miben menjek holnap Suliba?

Miben menjek holnap Suliba?

Figyelt kérdés

Szóval kezdjûk a legelején.Nálunk holnap kezdődik az iskola(Németország) és nem vagyok benne bizos hogy milyen öltözékben illene mennem.

Az iskola ugyan az csak az osztály illetve az osztálytársak és a tanár új.

Holnap az időjárás jelentés szerint 25-30 Fok és napos idő várható.

Nem vagyok még biztos abban hogy miben illene mennem.

Amire gondoltam:Elegánsan Tehát: Fehér ing/Fekete zakó/Fekete öltöny nadrág+Hozzá tartozó Cipő ( ehez egy kicsit meleg lehet)

Vagy Valami normálisabb lazábbra fogott: Fekete Ing,Fekete térdes szövet rövidnadrág,és cipőnek fehér Nike Air max vagy Fekete Jordan( ez kb az időjáráshoz jó)

Esetleg ajánlhattok ti is még,illetve ki miben menne. :)

A válaszokért előre is köszönet.

16/F

2016. szept. 11. 11:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Fehér ing + a fekete rövidnadrág nem játszik?:)
2016. szept. 11. 11:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Fekete ing+ esetleg farmer térdnadrág+nike air max?
2016. szept. 11. 17:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha van nálatok tanévnyitó ünnepség (bocsi, h nem tudom), arra az időre elég a fekete hosszúnadrág, fehér ing és fekete elegáns cipő. Utána meg cseréld le ezeket pl.: fekete sportcipő, fekete rövidnadrág és fehér póló. :) Így a hangulata lazább lesz, de még elfogadható suli első napjára.
2016. szept. 12. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!