Kinéznének ha így mennék holnap suliba? Nagyon tetszik ez a stílus. Hideget eléggé bírom
3/4 óra a suli sétálni szoktam.
Térd fölé érő zoknim nincs csak ami vádlimig jön fel
Ha nincs ilyen térd feletti zoknid, akkor mit húznál fel?
Szoknyát csupasz lábbal? Hát az elég gáz.
Húzzál egy harisnyát és akkor hordhatsz télen is szoknyát.
A második válaszoló vagyok.
Ugye te ezt holnap akarod felvenni, nekem pedig még ma is könnyezett a szemem a hidegtől és 10 méter után már azon gondolkodtam, vajon lefújja-e a szél a helyéről a megfagyott orromat? :D
3/4 óra sétára ne vegyél fel szoknyát ilyen időben, se harisnyával, se zoknival, szerintem.
Nekem vannak 80-100-160 denes, termós harisnyáim, van olyan meleg, mint egy nadrág. A kabátom is a fenekem alá ér bőven. Szóval én simán hordok télen is szoknyát.
De nylon harisnyával tuti nem hordanék.
Én kb. mindig így jártam, csak vettem fel hozzá még egy kicsi pamut nadrágot. Most itthon fekszem betegen. Ne csináld xd
Persze én is bírom a hideget, meg szeretem is, ezért gondoltam nem lesz baj. Most meg imádkozom, hogy ne legyen tüdőgyulladásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!