Kinéznének ha így mennék holnap suliba? Nagyon tetszik ez a stílus. Hideget eléggé bírom
2017. jan. 11. 12:59
11/18 anonim válasza:
ez szerintem szexi,de nagyon vastag harisnyát vegyél fel, kabát, stb., és csak akkor öltözz így fel, ha nem vagy sokat kinn! meg ne fázz!
12/18 A kérdező kommentje:
Kipróbálom kutyasétáltatáshoz most hogy mennyire bírom :)felülre vastag pulcsi plusz kabát de harisnyát nem veszek
2017. jan. 11. 16:37
13/18 anonim válasza:
Szerintem harisnya nélkül semmiképp :/
14/18 anonim válasza:
Harisnya nélkül biztosan arra gondolnék, hogy elmebeteg vagy. És tuti nem tetszenél, nagy ívben elkerülnélek.
15/18 anonim válasza:
Én úgy vettem fel ilyen szettet hogy 2 termo legging, a felső testszínű és arra még a combzokni+harisnya, úgy nem fáztam és sokan azt hitték csak a zokni van a lábamon :D Viszont nagyon hidegben a 2 legging közé kell egy nejlonharisnya hogy bent tartsa a hőt.
17/18 anonim válasza:
Nem is kell harisnya -10 fokban...csak majd amikor véreset pisilsz és megfáznak az ízületeid, gondolj arra, hogy szóltunk.
Nevetséges...:D
18/18 anonim válasza:
Nézd, én szeretem ezt a japános stílust, szoktam is ilyen rövid szoknyát hordani, de eszembe sem jutna télen harisnya nélkül felvenni. Két nagyon vastag harisnyát is felveszek alá, hogy ne fagyjak meg, ugyanis sokat kell buszoznom, és nem mindig van rajta fűtés. Tutira felfáznál, ráadásul sokan azt gondolnák, prosti vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!