Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyi pénzt szántok a kamasz...

Mennyi pénzt szántok a kamasz gyereketek ruházkodására 1-1 hónapban? Meg is nézitek, hogy miket szeretne, vagy rábízzátok?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy kik mennyit költenek kb, mert volt egy kisebb nézeteltérésem az egyik rokonommal ebből.

Nem arra irányul a kérdés, hogy egy hisztis kamasz vagyok, aki nem kaphat meg valamit, szóval nem is szeretném, ha sárdobálás lenne a kérdésem alatt. :)

2018. márc. 1. 13:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
10000-50000 között, de ez tényleg csak ruha,persze nem minden hónapban.
2018. márc. 1. 15:31
 12/15 anonim ***** válasza:

nos, én már kinőttem ezt, de kamasz koromban anyukám nem vett minden hónapban ruhát, mert nem volt ennyi pénzünk, plusz hárman vagyunk testvérek.

inkább szezononként vásároltunk leárazáskor, akkor ilyen 30-50 ezer környékén sok évvel ezelőtt. általában kijött belőle mondjuk 2-3 póló, egy-két pulóver, meg egy-két nadrág. esprit-be mentünk mindig kb. :D

aztán egyetemista korom kezdetén lett sokkal több pénzünk, akkor havonta vásárolt nekünk is és magának is, de havonta 10ezerért kb (fejenként), mert szükségünk nem volt semmire, csak azt vettük meg ami nagyon tetszett.

nekem nem szólt bele, hogy mit szeretnék megvenni, de eléggé hasonló az ízlésünk, szóval nem akartam emo-s ruhákat, se nagyon kivágottakat, vagy bármi ilyet,ami anyámnak esetleg nem tetszett volna.

igazából ha kevés pénze volt akkor is ránk költötte, aztán amikor sok volt akkor még többet, de soha nem ész nélkül. kajára, számlákra, egy kis tartalékra tett félre,hogy ha van valami akkor ki tudja fizetni. szóval az arány a lényeg, nem maga az összeg szerintem.

abba se szólt bele, hogy mire akarunk költeni. mert most itt mondják hogy mennyire felesleges annyi ruha. de hát ha valaki szeret öltözködni, akkor miért ne? az a felesleges ruha, amit nem használnak. most ha van egy gyerek, aki ilyen-olyan órákra jár (zene, rajz, tánc, stb), hobbijai vannak ami pénzbe kerül, és van egy másik aki meg öltözködni szeret, akkor az így járt, mert más szerint az hülyeség? most ha egyszer ő nem másra akar költeni, akkor mi van?

2018. márc. 1. 17:07
 13/15 csingilingg84 ***** válasza:
Attól függ, én nagyon szeretem a ruhákat, de nem vagyok ész nélkül vásárolós típus, a divat sem különösebben izgat. Ha tehetem ruhát varratok bizonyos eseményekre, olcsóbban jön ki sokkal, biztos, hogy megfelelő lesz a méret, egyedibb is. Decemberben pl.szükségem volt bakancsra, melegebb kabátra, garbós pulcsikra, ez kb. 50ezer volt, azóta nem vettem semmit, nagyobb részben saját gyűjtögetésű pénzecskémből veszem. Ez jó, mert a szüleimnek nem megterhelő, én pedig nem vásárlok össze-vissza, mert tudom, hogy mennyi időmbe telik összekuporgatni.
2018. márc. 1. 17:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Amire szükségem volt megkaptam szüleimtől, plusz dolgokat nem engedhettünk meg, esetleg nagy ritkán. Ha gyűjtögettem a zsebpénzem elmentem olyan turiba ahol 100-200 ft-ért tudtam venni ruhákat, esetleg kg-os Hádába.Most hogy dolgozok ugyanúgy csak a szükségem dolgokat veszem meg turiban, cipőt szoktam újonnan ami épp szezonálisan kell.

22 évesen is mindent, még egy bugyit is megmutatok anyukámnak:D

2018. márc. 1. 18:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Én kamasz lány vagyok, és nem kapok havonta ruhát, nincs is rá szükségem. Nadrágot, és pólót akkor amikor kinőttem az eddigieket, cipőt szintén.
2018. márc. 2. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!