Mennyi pénzt szántok a kamasz gyereketek ruházkodására
1-1 hónapban? Meg is nézitek, hogy miket szeretne, vagy
rábízzátok?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy kik mennyit költenek kb, mert volt egy kisebb nézeteltérésem az egyik rokonommal ebből.
Nem arra irányul a kérdés, hogy egy hisztis kamasz vagyok, aki nem kaphat meg valamit, szóval nem is szeretném, ha sárdobálás lenne a kérdésem alatt. :)
Változó de a kamasz lányom,nyakoncsap kb havi 50 fele.Ruha cipő re.kinyír
2018. márc. 1. 13:42
2/15 anonim válasza:
50????????? Az egy közmunkás havi bére. Hol élünk?
Mindketten dolgozunk párom egészségügyis három gyerekünk van kb havi 10.és lehet hogy most sokat mondtam. Van hónap hogy nem jut rá.Ja és azámláink redben vannak van lakásunk is.Én nem engedem a rongyrázást.
2018. márc. 1. 13:49
3/15 anonim válasza:
Nem kap havonta ruhát. Szezononkent kap. Most tavaszra 150 euró lesz a kerete. Konkrétan semmire nincs szüksége, minden ruhája jó rá, egy vékony tavaszi dzsekit szeretne és vaszoncipot. Ő valaszthatja ki, hogy mit szeretne. Amíg kisebb volt, addig is többnyire rajta múlt, mit szeretne, én csak az adott ruhadarabra szánt összeget maximaltam -pl egy rovidujju poloert, amit egy hónapig ha hord, nem adok ki többet, mint 10 eurot, egy cipőért, amit 2 hónap alatt tönkre vág, 20 volt a Max.
2018. márc. 1. 13:54
4/15 anonim válasza:
Havonta semennyit. Nem veszünk minden hónapban ruhát. Nem vagyunk szegények, de totál felesleges és pénzkidobás. Akkor veszünk valamit, ha szükséges, de persze néha becsúszik egy-egy darab csak úgy, akkor is, ha nincs rá igazán szükség, mert megtetszik neki, vagy nekem, és megveszem neki.
2018. márc. 1. 14:02
5/15 anonim válasza:
Nem veszünk minden hónapban ruhát. Ha kell valami azt megvesszük meg néha egy egy dolgot. Inkább szezononként tartunk egy nagyobb bevásárlást. Általában ők választják ki hogy mit szeretnének.
2018. márc. 1. 14:06
6/15 anonim válasza:
Mi családilag általában a szezon végi leárazásokkor veszünk ruhát, amikor minden fele annyiba kerül. Mindenki azt vesz, amit akar. Nem számolom, de szezononként, fejenként olyan 150-200 euró.
2018. márc. 1. 14:20
7/15 anonim válasza:
Én mindig magamnak vettem kis spórolt pénzen ruhákat.
Ez kb havonta 5.000-10.000 forint, de ebben benne volt évente 3 farmer, nyári cipő, bakancs, kabát, pólók, felsők szóval minden.
2018. márc. 1. 14:20
8/15 A kérdező kommentje:
Uhh hát ez akkor így nem valami sok...
2018. márc. 1. 14:33
9/15 anonim válasza:
Majd ha elég válasz érkezett leírhatnád a történetet egészében :) Engem érdekelne:)
2018. márc. 1. 14:42
10/15 anonim válasza:
"50?????? Az egy közmunkás havi bére. Hol élünk? "
És akkor most ehhez kellene igazítania bárkinek is a saját költekezéseit? :-) Na de kérem! Ne legyél már ennyire irigy. Én nem fogom másnak az igényeihez mérten beosztani a pénzemet. Ez mindenkinek a magánügye.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!