Az igaz ha egy lany a korahoz kepest komolyan (felnottesebben) es csinosabban nez ki a fiuk kevesbe mernek kozeledni hozzajuk? 17/L
Figyelt kérdés
Anyukam mindig azzal jon hogy tulsagosan kioltozom (es most nem valami tiniribis kulsore gondolok)es nagy onbizalommal vonulok ezert felnek tolem a fiuk...hat nemtudom, lehet butasag:D2018. febr. 24. 22:43
1/8 anonim válasza:
Igen, anUdnakigaza van. De nem is félelem ez, hanem olyan undor féle. Mert pénz és hatalomvágyó kozmopolitának látnak
2/8 anonim válasza:
Szintén 17/L.
Az én véleményem szerint,ha egy tetszel valakinek akkor kezdeményezni fog, mindegy hogy mennyire vagy kiöltözve. (Kivéve ha beszari és nem mer odamenni, de az ilyenekre ne pazaroljuk az energiát :P)
3/8 anonim válasza:
"Nagy önbizalommal vonulok"
Na ezen besírtam :D
Biztos nem vagy tiniribi?
4/8 anonim válasza:
Nekem kifejezetten bejön,ha egy lány elegánsan van öltözve, és egyenes, büszke tartással jár, tehát részemről nem. De az tény, hogy sokan jobban szeretik a könnyű "prédának" tűnő tiniribis lányokat.
5/8 anonim válasza:
Beképzelt lányok nem kellenek a fiúknak.
Az ilyenek után csak fütyültünk és jónapot. És nem is barátkoztunk hiszen annyira nagyra volt magával hogy rajtunk srácokon is túlnézett.
6/8 anonim válasza:
Az szerintem nevetséges hatást hát hogy ha valaki a korához képest felnőttesebben próbál meg kinézni mert erőltetett hatása van. Pl volt egyik nap itt egy 13 "majdnem 14" éves lány aki platformos magassarkú csizmát akart venni. Most ez milyen nevetséges hatást kelt szerinted nekünk felnőtt embereknek.
7/8 anonim válasza:
Függ a természetétől is, ha beképzelt, akkor ugyan úgy ellenséges mint egy cicanacis.
8/8 anonim válasza:
Nem tudom. Nem ismerlek, nem tudom megmondani, odamennék-e hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!