Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan utaljak rá finoman a...

Hogyan utaljak rá finoman a barátnőmnek, hogy öltözzön csinosabban, kifinomultabban?

Figyelt kérdés

Sosem sminkeli magát, ami nem is feltétlenül baj, gondoltam majd ha elmegyünk egy elegáns helyre, akkor majd tényleg kicsípi magát, és majd akkor leesik az állam. Erre most végignéztem a régi képeit Facebookon, hogy egy-egy ilyen alkalommal hogyan öltözött fel, és teljesen elment az ilyen reményem is...

Hogyan mondjam meg neki ezt finoman, hogy ne érezze bántónak?

2016. szept. 19. 10:04
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Vidd el vásárolni és vezesd rá, milyen ruhákat találsz vonzónak rajta.
2016. szept. 19. 10:26
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Miért nem olyan csajjal kezdesz, aki tetszik? Te mit szólnál, ha ő akarna megváltoztatni téged?
2016. szept. 19. 13:02
 3/7 anonim ***** válasza:
28%
"Bocsi, csajszi, tragédiák a rucijaid. Csáó!"
2016. szept. 19. 13:31
 4/7 anonim ***** válasza:
58%

Az elsőhöz hasonlóan gondolom. Vidd el vásárolni, és mutass neki olyan darabokat, ami szerinted jól állna neki. Hátha valami neki is megtetszik.

Vehetsz neki néhány olyan cuccot, kiegszítőt, amiben szívesen látnád.

2016. szept. 19. 14:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezt mondanátok egy olyan nőnek is, aki összejön egy Eminem-ként öltözködő fazonnal, és arra akarná rávenni, hogy James Bond-nak öltözzön?
2016. szept. 19. 16:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként kiszaladok a világból, ha meg akarnának változtatni ilyen téren. Egyrészt azért, mert ha így ismert meg, akkor gondolom így szeretett meg, vagy legalább is elfogad ilyennek. Másrészt meg felszínesnek tartom, ha csak a külsőmmel törődik és mindenáron valami elképzelt ideált akar belőlem faragni.

Természetesen kisebb változtatásokat örömmel... De én inkább sportosabb vagyok, és eléggé furcsállanám, ha barátom, aki így ismert meg, mindenáron magassarkúba és miniszoknyába akarna passzírozni minden nap kifestett körmökkel és sminkkel.

2016. szept. 19. 22:18
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Öhhh ha ennyire gáz, akkor hogy a pic-*-ba s minek szedted fel? XD

Am tök egyszerűen elmondod neki csináljon valamit magával >< nekem is párom megmondja ha valami nem tetszik pl kék szempilla spirálra mondta "felejtsed el"

2016. szept. 20. 04:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!