Van egy csomó harisnyám, hogyan adjam oda a 18 éves barátnőmnek? 18/f. Többi lent!
Húha. Azt semmiképpen ne mondd meg neki, hogy honnan vannak nálad. Ha rákérdez, találj ki valami kamut, hogy a nénikéd harisnyagyárban dolgozott és onnan hozta, vagy valami ilyesmit. És ne add neki oda őket, hanem KÉRDEZD MEG, hogy szeretné-e, elfogadja. Meg persze hazudni sem szép dolog. Meg az is lehet, hogy nem kéri. Azt már inkább meg se merem kérdezni, hogy miért vettél a volt csajodnak ipari mennyiségű harisnyát.
Vagy az is egy opció, ha feldobod őket egyben a jófogásra/vaterára, aztán majd valaki más elviszi :)
dobd ki őket... nehogy megtudja a barátnőd. meg amúgyis új becsomagolt árut szeret kapni mindenki :)
nem ér annyit az egész, max. buktál pár ezret...
vagy ajándékozd el úgy, hogy valami ruhagyűjtésre elviszed, vagy a máltai szeretetszolgálatnak, és akkor látják nyilván, hogy tiszta, új, nem kinyúlt, használható ruha, és akkor mégis nem a szemétbe megy, hanem rászoruló emberekhez jut el :)
Most én beleképzeltem magam a lány helyzetébe...
Ha meglepne a barátom egy rakat harisnyával, első kérdésem lenne, hogy honnan van ennyi becsomagolatlan harisnya?
Én nem javaslom sem az igazságot se a hazugságot. Vagy ajándékozd el másnak, add el vagy tényleg dobd be egy ruhagyűjtőbe.
Én mindenképp kiakadnék ha megtudnám hogy a barátom excsajának a cuccait kaptam meg (még akkor is, ha ő nem kapta meg, akkor is neki szánta először).
Hmm, szerintem sem éri meg, a ti korotokban a lányok ezen általában megsértődnének (mint olvashattad fent is).
Az exemnek maradt nálam pár zoknija, a barátom hordja őket, ha spontán nálam alszik és épp nincs neki pluszban, nem zavartatja magát:D Imádom.
Szóval egy szó mint száz, add őket nekem:D
Szerintem meg lepd meg egy új becsomagold darabbal. Ha vevő rá és örül neki, hordja is akkor majd egyszer a többit is oda tudod adni neki.
Bár ha egy új pasim beállítana egy rakat harisnyával, bizti perverznek tartanám:)
őőő..ja mert a 18 éves fiúk harisnyát vesznek ajándékba a barátnőiknek. És ki is bontják.
Elég beteges hajlamaid lehetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!