Hogyan győzzem meg anyámat hogy öltözködjön sokkal csinosabban?
Te szereted, ha beleszólnak az öltözködésedbe? Ugye, hogy nem. Akkor most gondolj bele, hogy mások is ugyanígy vannak ezzel.
Meg ő már valószínűleg tudja, hogy ami egy fiatal lányon csinos meg szexi, az egy 40+ nőnek már nem való esetleg.
A maximum amit tehetsz, hogy amikor vásároltok, elmondod a véleményed, esetleg felpróbáltatsz vele néhány másféle ruhát is, hátha megtetszik neki. De ne erőltesd.
Fontos kérdés, hogy mennyi idős anyukád. Vannak olyan ruhadarabok, amiket bizonyos kor után nem nagyon illik viselni vagy hülyén hatnak, ha nem olyan 40+-os nő hordja, aki 28-nak néz ki. A bőrdzsekit nagyon kevés általam ismert 40+-os nőn tudom úgy elképzelni, hogy ne olyan érzetem legyen tőle, hogy jé, ez a nő erőltetetten próbál tininek tűnni, de gáz.
Meg hát bizonys kor után azért az ember szervezete is változik, gyakoribb a lábfájás. Én speciel most, 26 évesen, de korábban sem tudtam egész napra magassarkút venni, mert egyszerűen fájt benne a lábam. Jó, mondjuk nekem nincs kocsim, és gyalog járok mindenhova, szóval ez beleszámít, de akkor is...
Egyébként nem ezektől a trendi cuccoktól lesz vki csinos. Persze ez nem azt jelenti, hogy a korához képest nem lehet vki csinos. Ha anyukád melegítőnadrágban, 2 számmal nagyobb pólóban, '70/'80-as évekbeli nagyikosztümben járkál, akkor lehet, érdemes segíteni neki divatügyben, de akkor ne a bőrdzsekivel meg a magassarkúval kezdd, hanem egy modernebb szabású inggel/blúzzal, pici sarkú cipővel, modernebb szabású blézerrel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!