Hogyan öltözködjön ősszel egy metál és rocker stílusú lány?
Figyelt kérdés
Milyen ruhákat, ruhadarabokat hordjon? Köszönöm az értelmes válaszokat, megy a zöld pacsi.2014. szept. 27. 12:51
1/10 anonim válasza:
Mivel kevés színt használsz, kulcsfontosságú a textúra és a szabás.
Minden szettben legyen fényes és matt is. Bőr, kötött, fémes-nyomott, szőrme, bársony, csipke, selyem...ezeket próbáld ki.
egy jó bakancs:
Mostanság minden tele van ezekkel a kicsit vudus, asztronómus, bogaras minájú cuccokal:
Felveheted ezt a hegyi boszorkány jelleget:
A klasszikus:
Vehetsz egy csomó pókháló pulcsit:
Vagy fémes ó-ezöstöt
Vagy vízesés fazont:
Egy jó kabát:
2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon szépen köszönöm, óriási zöld pacsi! :)
2014. szept. 27. 14:17
3/10 anonim válasza:
Hú ezek tök jók szerintem is, pedig távol vagyok a rocker stílustól :)
5/10 anonim válasza:
szerintem elsősorban akkor alkalmazol jól egy stílust, ha amit felveszel, tetszik neked. hogyha te igazi rocker lennél, nem jönnél ilyen sültelen kérdésekkel. ha érzed a stílusok lényegét, akkor nem kérdezed meg, hogy ezt felvegyem-e, a stílus keretein belül van-e, mert ha tetszik neked, akkor a stílusod képviseli - már amennyiben érzed a stílust.
6/10 anonim válasza:
amúgy te divatrocker vagy, hogy ennyire nem vagy képben a dolgokkal?
7/10 anonim válasza:
"metál és rocker stílusú"... na és ez a kérdés... innen lejön, hogy te csak egy hülye divatrocker vagy... Keress más stílust, mert te ettől nagyon távol vagy!
8/10 anonim válasza:
igen, a rock nem egy stílus, hanem egy ÉLETÉRZÉS (#6 voltam)
9/10 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem mondtam hogy nekem ilyen a stílusom, vagy hogy ez a kérdés rólam szól. :D
Köszönöm az előítéletes válaszokat. Písz!
2014. szept. 29. 21:19
10/10 Tom Benko válasza:
Kényelmesen. Teljesen lényegtelen, hogy hogyan kell öltözni, a rock és metal lényege, hogy nem akarsz a szabályoknak megfelelni minden feltétel nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!