Miért van az hogy "nem hordhatok"pl füzőket, acélbetétes bakancsot, fekete cuccokat, ha nem vagyok rocker/goth/metalos stb?
Goth-féleség (goth-rocker-metálos-boszis-motoros) vagyok, és nem szoktam leszólni azokat, akik nem rockerek/metálosok/gothok, mégis hordják ezeket a ruhákat. Én kifejezetten örülök neki, ha nem-rockerek is hordanak ilyen ruhákat. Pl. a fűző iszonyat csinos és elegáns minden nőn/lányon, az acélbetkós praktikus és kényelmes, hordható -20-tól +30 C°-ig, mert a bőr szellőzik, nem rohad bele az ember lába, ezzel szemben egy sima sportcipőbe igen, mert azok szintetikus anyagból vannak.
Nekem is van olyan ismerősöm, aki se nem goth, se nem rocker, mégis vannak ilyen ruhadarabjai, és imádja őket (mellesleg jól is állnak neki).
Az meg, hogy többféle zenét szeretsz... Szerintem NINCS olyan ember, aki csak egyféle muzsikát hallgat, de tényleg :D A hagyományos goth zenétől én pl. falnak megyek, inkább metálban utazom, de imádom a klasszikus zenét meg Lady Gaga számait és még mindig Lindsey Stirling a kedvenc előadóm.
24L
A fekete ruhákon mi nem női? :D xD Nem férfinadrágról, meg férfifazonú pólókról beszél, hanem simán csak fekete ruhadarabokról.
És vannak ám olyan pasik akik az acélbetkósat részesítik előnyben egy női lábon is.
24L
Köszönöm a válaszokat.
8-as:Szerintem a fekete elég nőies szin.:)Különben van párom,saját magamon kivül ő az egyetlen akinek szeretek tetszeni,neki meg ugyanúgy tetszenek az ilyen lányok/nők,bár nem is érdekelné hogy öltözöm,kivéve ha valami nagyon furcsa stilus az.
Egyébként amilyen csajokat láttam/látok néha gimnáziumokban(18 éves vagyok)inkább azon csodálkozom hogy az tetszik sok pasinak.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!