Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az hogy "nem hordhat...

Miért van az hogy "nem hordhatok"pl füzőket, acélbetétes bakancsot, fekete cuccokat, ha nem vagyok rocker/goth/metalos stb?

Figyelt kérdés
Mert azzal jönnének az ismerőseim hogy divatrocker vagyok,na igen,mert bár szeretem a rockot,de szinte minden más stilusból is szeretek(még elektronikus zenét is),de ettől függetlenül tetszenek az ilyen ruhák(mondjuk bandás pólót nem igazán hordanék,csak ha találok olyat akiket szeretek),de le lenne szólva hogy nem vagyok rocker stb,és sok más fajta zenét is szeretek,hülyének nézetném magam ilyem ruhákban stb...

2014. aug. 10. 14:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Ket utolsonak!

A fekete eleg "noies" szin!

Gondolom megsutotte a nap a kicsifejeteket!

Akkor ha egy ferfi ferfiassan szeretne kinezni milyen szinu ruhat vegyen fel ha a fekete noies szin? Lilat, rozsaszint abban lehomarozzak, ezekszerint feketet se mert az noies szin akkor sarga, zold, piros? Vajon melyik lessz ujabban " ferfias " szin hamar a szint is lenyultatok tolunk a sok ruhainkal egyutt ?

2014. aug. 11. 10:24
 12/19 anonim ***** válasza:
97%

Gondolom a Te fejecskédet is megsütötte a nap, mert a szövegértésed katasztrófa :D

Ugyanis még mindig női fazonú ruhákról van szó, és azokból a fekete elég "nőies"-nek számít. Egy fekete szoknya, egy fekete szatén ruha, egy fekete csipkés felső azért elég nőies és elegáns. (Fekete kosztümöt sem láttál még?)

Nem tudom, honnan szedted, hogy "lenyúljuk a színeiteket", egy színt nem lehet lenyúlni...

*facepalm*

24L

2014. aug. 11. 10:53
 13/19 anonim válasza:
96%

Lenyúljuk a férfiak színét...? O.o Mik vannak...

Egyébként szerintem azt veszel fel, amit akarsz. Én is hallgatok más fajta zenét, de a rockot szeretem a legjobban, legtöbbet azt is hallatom. Még egy rockertől sem kaptam meg, hogy pózer vagyok azért, mert mást is szoktam hallgatni.

2014. aug. 11. 10:59
 14/19 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem nincs stílushoz kötve az öltözködés... Azt veszel fel amit akarsz és azt hallgatsz amit akarsz. Én is mindent meghallgatok a raptől a dubstepen át a metálig és a reggae-ig...

Én már voltam leoltva azért mert ilyen sz**okat hallgatok nem csak rockot és metált, de nem nagyon érdekelt. A ruháimra is beszóltak az ismeretlenek, hogy:

"Fúúj b**i rocker!!!"

Mindig ki fognak nézni bizonyos tudatlan rétegek, de ezzel felesleges törődni... Magaddal és a saját utaddal törődj, meg azzal, hogy magad szerint jó ember legyél.

Ne másnál akarj jobb lenni csak magadnál.

És mellesleg vannak olyan emberek akik csak egy fajta zenét hallgatnak meg, mert ilyen csőlátásuk van és nem a szépet látják meg, csak követnek valamit amiről azt hiszik, hogy követniük kell...

Az ilyen emberek véleményére még annyit se adj, mit a többi idegenére, mert ez a legrosszabb faj...

Én is tudok nagyon durván, metálosan kinézni. Ez nem tetszik az embereknek, de ez van. Ha egyszer így érzem jól magam, mit tegyek? Tagadjam meg magam?

Nah arra várhatnak, mert ez nem fog megtörténni...

2014. aug. 12. 18:53
 15/19 anonim ***** válasza:
6%

A fekete szinnek van egy olyan tulajdonsaga, hogy magaba szivja a meleget, es ha az emberen tortenetesen rajtatok van akkor a testhomerseklet is emelkedik es ha eleri a kritikus erteket amit mar laznak is hivhatunk, akkor az agy halucinalni kezd es hajlamos a felre beszedre, irasra!

Na ez tortenhetett veletek is, mert egeszsegessen nem ir az ember ekkora baromsagot!

Javasolnam hogy maradjatok meg a noies szinek mellet a ferfias szint meg hagyjatok meg nekunk!

Mert latjatok a mellekhatasat, magaert beszel.

2014. aug. 12. 20:15
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

A fekete szín tényleg szívja a meleget, de egy pántos fekete pamut top meg egy fekete miniszoknya még mindig jobb és lengébb választás a 40 fokban, mint a zsákfelsők meg a hosszú farmerek, amiket sok csaj hord a dögmelegben. Szerintem az utóbbiaknak sokkal inkább melegük van.

"...laznak is hivhatunk, akkor az agy halucinalni kezd es hajlamos a felre beszedre, irasra" Itt egyedül Te írsz félre, mert azt hallucinálod, hogy mi, lányok/nők ellopunk egy színt... A pasiktól... Egy színt, öcsém :'D

"egeszsegessen nem ir az ember ekkora baromsagot" Na, ezen iszonyat nagyot röhögtem, de tényleg. :'D Biztos baromság az, hogy észérvekkel és konkrét példákkal megcáfolom azt, amit állítasz. Aha, ühüm... Miszerint a fekete (női!) ruhák nem nőiesek. :'D Ha esetleg irigyled az elegáns/vagány női ruháinkat, akkor hordd őket Te is.

"maradjatok meg a noies szinek mellet" Majd mi eldöntjük, mit hordunk :D Pont egy vadidegen véleményére adok majd, mikor a szekrényemből kifolynak a fekete ruhák, annyi van, más színű meg konkrétan NINCS.

:D Olyan jót mulatok az ilyeneken :D

2014. aug. 12. 22:40
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszi a további válaszokat.:)

Igen,általánosságban a fekete szin magába szivja a meleget,de egyrészt pl egy füző nem feltétlen fekete,és sok más ilyesmi ruhadarab sem.Másrészt nekem sok olyan fekete felsőm van hogy a pl kék felsőmben megsülök,a feketében pedig nem.

Viszont ha igy gondolod,lehet hogy neked nem kéne több feketét hordanod,mert az agyad hajlamos a félre irásra.

Ellopjuk a szint,vicces...Miért,ha minden 2.nő többnyire feketét hordana,akkor a férfiak nem tehetik meg?

Egyébként egyetértek az utolsóval,nem egy idegen mondja meg nekem hogy mit hagyjak meg és kinek,hogy milyen szint hanyagoljak.

A fekete szinnek van egy olyan tulajdonsaga, hogy magaba szivja a meleget, es ha az emberen tortenetesen rajtatok van akkor a testhomerseklet is emelkedik es ha eleri a kritikus erteket amit mar laznak is hivhatunk, akkor az agy halucinalni kezd es hajlamos a felre beszedre, irasra!

Na ez tortenhetett veletek is, mert egeszsegessen nem ir az ember ekkora baromsagot!

Javasolnam hogy maradjatok meg a noies szinek mellet a ferfias szint meg hagyjatok meg nekunk!

Mert latjatok a mellekhatasat, magaert beszel.

2014. aug. 12. 23:18
 18/19 A kérdező kommentje:
Bocs,amit te irtál azt véletlen küldtem el.
2014. aug. 12. 23:18
 19/19 anonim ***** válasza:
48%

De amikor egy fiu lila vagy rozsaszinu inget vesz fel akkor gondolom ti vagytok az elsok akik lerezsozzak, mondvan "jaj ezek noies szinek"

Ezek utan ertem, hogy a fekete ferfias es az is marad...

2014. aug. 13. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!