Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Házilag hogyan tudok rocker...

Pánczél kérdése:

Házilag hogyan tudok rocker ruhákat össze állítani?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok és egy hete jutottam arra a pontra hogy a külsőmön is látszódjon h milyen stílust képviselek. nem szutyok pozer gyökerezett vagyok mert már négy éve tartom a rockot stílusomnak. Ha lehet házilag készíthető ruhák kellenek ha tudtok akkor képet is csináljátok/ csatoljatok. Köszönöm a segítséget!

2014. szept. 19. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem egy fekete farmer+ valami ilyen jellegű mintás vagy zenekaros póló, esetleg egy ing már elég. Ezen nincs mit fazonírozni.

Az egész dolog egyébként a ciőn és ahajon áll vagy bukik, szóval egy jó lábbelit vegyél.

2014. szept. 19. 17:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Farmer + zenekaros póló tuti választás :D
2014. szept. 19. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értem mit akarsz házilag csinálni, max szegecseket tudok elképzelni... Keress egy jó, hozzád illő bőrdzsekit, turiban is lehet találni így ősszel, és valóban fontos a cipő (bakancs / de lehet egy jól megválasztott sportcipő is). Minimális kiegészítő kellhet, bőr karkötő, egyszerű öv, tetkó, ha hordasz akkor stílusban passzoló táska. Farmernél az un. cargo pants szerintem stílusosabb.
2014. szept. 19. 21:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Egy rocker nézhet ki így is:

[link]

Nem értem minek egyből "zenekaros polózni" meg "hosszú hajazni".

2014. szept. 20. 00:55
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2014. szept. 20. 16:34
 6/8 anonim ***** válasza:
2014. szept. 21. 17:53
 7/8 A kérdező kommentje:
ez nem válasz a kérdésre.
2014. okt. 24. 21:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor mi a válasz ...?
2014. okt. 28. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!