Hogyan tudnék csinosabban öltözni? Lsd lent
Mindig csinosan öltözök-szerintem. A férjem szerint pedig általában, mint egy bohóc vagy papagáj. Nincs stílusérzékem, s a színeket sem tudom jól varriálni. hiába vannak jó cuccaim, nem tudom őket Viselni..Irigylem azokat a nőket, akik jól összekombinálják...hogyan lehetne, hogy nekem is menjen? már néztem divatlapokat, de én nem szeretem ezt a mai divatot, inkább olyan "csinos tanítónéni"-s stílust kedvelek...de nem jön össze:)
SOS!!
"én nem szeretem ezt a mai divatot"
Látod, ennek nagyon örülök! Én sem szeretem! A mai divat úgyis csak a homoszexualitásról meg a tömegstílusról szól!
"inkább olyan "csinos tanítónéni"-s stílust kedvelek"
Ezt kérlek fejtsd ki bővebben, hogy mit értesz ez alatt?
Pl. elképzeltem, hogy milyen jól fogok kinézni barna szoknya, barna kabát, fekete sál, fekete csizma, szürke harisnya. s a férjem szerint olyan lettem mint a papgáj, mert az a szürke nem illett oda, s a kabát sportos a többi meg csinos..szóval inkább csinos szeretnék lenni..
KÖSZI A VÁLASZOJAT!!!
Szerintem pedig nagyon jó az az összeállítás, amit leírtál.
Nem értem, hogy a férjednek miért nem tetszik?! Nekem nagyon bejön az ilyen csinos, nőies megjelenés! :-)
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!