Milyen bugyit hordanátok, ha csak önmagatoknak kellene tetszenetek?
Figyelt kérdés
Szimpla fehér bugyikat hordanátok csak?2017. nov. 5. 07:12
11/24 anonim válasza:
Franciát, mint mindig. A színe mindegy.
13/24 anonim válasza:
Nem más kedvéért hordok bugyit. Olyan bugyit hordok, ami nekem is megfelelő. Amúgy tangát hordok és mindenféle színben.
14/24 anonim válasza:
Francia, de amúgy is azt hordok.
15/24 anonim válasza:
Mivel nagyon elégedetlen vagyok magammal, olyat, ami a fejem búbjától a talpamig eltakar, és egy karcsú szép nő van ráhímezve, aki én vagyok, a szép álmaimból.
16/24 anonim válasza:
Amikor más is látja akkor francia, a tangát utálom, undorító és kényelmetlen.
Ha senki se látja akkor kislányos, a fenék háromnegyedét betakaró kényelmes bugyit.
De fehéret sem most, sem máskor nem hordanék, utálom ezt a "színt". Fekete, piros, rózsaszín, kék és lila bugyijaim vannak és lennének is. Mindenképp szép (csipkés, fodros, cica mintás, pöttyös, virágmintás) bugyijaim vannak és lennének is, mert abban érzem jól magam. :)
17/24 anonim válasza:
Teljesen sima, fekete. Talán oldalt a csípőrésznél lehet egy kicsit szélesebb,mert az kényelmes.
18/24 anonim válasza:
csak feketét, rendeset, kényelmeset. most is ilyet hordok, elvétve veszek fel mást a változatossaág kedvéért.
19/24 anonim válasza:
Ugyanolyat mint most.
Fehéret? Abban nem sok szépet látok.
20/24 anonim válasza:
Udvarias lótetű!
Fogalmam sincs a születésem előtti időkről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!