Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra gondot okozna az ha a pasitoknak oda lent jobban tetszenétek úgy hogy nem volnátok csupaszak?
Figyelt kérdés
Miért lett akkora nagy divat ez hogy olyan sima ott mint egy ovis kislánynak? Ez csak amolyan tini dolognak számít? Kért már meg a barátod arra hogy megnövesszétek? 23/F
2017. aug. 15. 09:52
1/14 anonim válasza:
Nem tök mind1 neked itt mit válaszolnak a lányok?
A lényeg úgyis az h a barátnőd hogy látja ezt a kérdést.
2/14 anonim válasza:
Nem túl igényes az ember szájával számolni a szőrszálakat ha valaki szeret ny.a.l.n.i,már pedig én imádok. Ha valaki borotválja az rendszeres törődést igényel,vagy igényességet sugároz.Míg akinek természetes lehet tavaly nyúlt hozzá utoljára.Én borotválom már több éve és nem a divat miatt. Aki eddig látta azt mondta,igényes,rendezett azt sugallja ide teheted a szádat. A dzsumbújba meg keresni kell a nemi szervet,rendezetlennek néz ki. Nekem konkrétan iszonyatosan bejön egy szép kis kopasz p.u.n.c.i. ,főleg ha még fiatalabb is.Be fexem a lábak közé és ki nem lehet szedni feszítővassal sem. Csak azt érzem hogy beletudok merülni a dologba és semmi nem számít megszűnik a külvilág és csak az örömszerzés érdekel.
3/14 anonim válasza:
A szőrössel egy a baj, nem lehet nyalni. Semmi más.
4/14 A kérdező kommentje:
Mivan ha a csaj nem szereti ha nyalják? Meg nekik persze bekell venni a pasijét, de ha már egy csajnak szőrös már az katasztrófa mert bekerül a pasi pofikájába a szőr! Lehet így is nyalni de mint hogy valaki elsajátítsa a techinkáját, könnyebb ha a csaj leborotválja. Szegénykék, nem gondoljátok hogy azon a részen érzékeny a bőr? De sebaj ez már a lány baja nem tiétek, mert féltek ránézni egy igazi puncira!
2017. aug. 15. 10:24
5/14 anonim válasza:
A nők 90% ma már borotválja... a bőr meg hozzászokik. A farkadon érzékeny? Az 1-2 alkalomnál. Az 5-6-ik alkalomnál már fel sem tűnik...
6/14 A kérdező kommentje:
Hát mit meg nem adnék akkor azért a 10%-ért! :)
2017. aug. 15. 10:34
7/14 anonim válasza:
Megőrülnék, ha egy ilyen őserdőt kéne a lábaim közt viseli. Undorító és nem is higénikus. Engem már a kis borosta is kiborít.
8/14 A kérdező kommentje:
A 7-es egy pláza cica
2017. aug. 15. 10:38
9/14 anonim válasza:
Én, a fazont szeretem.
A teljesen csupasz punci, szerintem kislányos és nem szeretem.
Ha a partnerem fantáziáját az izgatná, hogy hagyjam meg teljesen, nyilván kipróbálnám és megtenném a kedvéért, hisz a fantáziája és a vágyai kiélése számomra is fontos.
Bár, ha ezt nyáron kérné, akkor valószínű hanyagolnám a strandot, vagy legalább a bikinivonalat leszedném.
10/14 A kérdező kommentje:
A strandot megértem, és akkor ott is van a borotva amiben egészen szívesen besegítenék, de télen nyilván ez nem okozna gondot.
2017. aug. 15. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!