Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha főnökként kölcsönösen komolyan tetszenétek egymásnak egy kolléganővel, kikezdenétek vele?
Hallani mar hallottam hasonlo sziturol, ami jol sult el. Szemelyes ismerosom viszont nincs ilyen es mindegyiknek az lett a vege, hogy a beosztottnak masik munkat kellett keresnie.
Nem is csak azert, mert szakitott a fonokkel, hanem a kollegak nem neztek jo szemmel, hogy a fonokkel "kavar".
Értelmes a lány? Külön tudja kezelni a munkahelyi és a párkapcsolati dolgokat? Féltékeny típus? És te az vagy?
Ha esetleg másokkal ebédel, sokat dolgozik másokkal, nevetgél velük, elviselnéd?
Szingli vagy van valakije?
Ha pozitívan válaszolsz ezekre és magadról is így vélekedsz jól fog elsülni. :) én multinál dolgozom és itt sok ilyen baba is született már.
Hívd el randira :)
Én tapasztalatból tudok beszélni.A párom a főnököm volt amikor elkezdődött a kapcsolatunk.
Mi mindig is ismertük egymást, egy településen éltünk, és pár éve már együtt dolgoztunk amikor összejöttünk.
11 éve vagyunk együtt, bár pár év után Ő (egyéb ok miatt) munkahelyet váltott.
Kis kollektívában dolgoztunk, a kollégáknak 1 évig el sem mondtuk mi is alakult köztünk.
A munkahelyen dolgoztunk, munkahelyen kívül éltük a magánéletünket.
Biztos nehezebben kezelhető ez a helyzet ha megszakad a kapcsolat, de ha hozzánk hasonlóan hosszútávon működik, akkor maga a főnök-beosztotti alaphelyzet nem számít semmit.
Természetesen nem volt +fizetésemelésem, sosem lóghattam, tehát semmi előnyöm nem származott abból,hogy a főnök barátnője voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!