Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha főnökként kölcsönösen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha főnökként kölcsönösen komolyan tetszenétek egymásnak egy kolléganővel, kikezdenétek vele?

Figyelt kérdés
Tetszik nekem a lány, és én is neki, már volt munkahelyi kapcsolatom, de nem sikerült, mert nem maradtunk együtt hosszútávon. Az életem kilencven százalékénak idejét a munkahelyen kell töltenem, mert olyan helyen dolgozom, munkahelyen kívül nemigen van időm ismerkedni, valamint talán egy hasonlóhelyen dolgozó nő, jobban megértené a helyzetem.
2017. aug. 26. 15:45
 1/6 A kérdező kommentje:
A nő beosztottam...
2017. aug. 26. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Kérdés, valóban tetszik és hosszabb távra is elképzelned, vagy csak egy dughato kaland. Utóbbi esetben hagynám, előző esetben is nagyon meggondolnam.
2017. aug. 26. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Hallani mar hallottam hasonlo sziturol, ami jol sult el. Szemelyes ismerosom viszont nincs ilyen es mindegyiknek az lett a vege, hogy a beosztottnak masik munkat kellett keresnie.

Nem is csak azert, mert szakitott a fonokkel, hanem a kollegak nem neztek jo szemmel, hogy a fonokkel "kavar".

2017. aug. 26. 15:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Én kihagynám. Nem mondom, hogy mindig, de azért az esetek többségében, nem szokott jó vége lenni a főnök- beosztott kapcsolatoknak.
2017. aug. 26. 16:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Értelmes a lány? Külön tudja kezelni a munkahelyi és a párkapcsolati dolgokat? Féltékeny típus? És te az vagy?

Ha esetleg másokkal ebédel, sokat dolgozik másokkal, nevetgél velük, elviselnéd?

Szingli vagy van valakije?

Ha pozitívan válaszolsz ezekre és magadról is így vélekedsz jól fog elsülni. :) én multinál dolgozom és itt sok ilyen baba is született már.

Hívd el randira :)

2017. aug. 26. 17:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Én tapasztalatból tudok beszélni.A párom a főnököm volt amikor elkezdődött a kapcsolatunk.

Mi mindig is ismertük egymást, egy településen éltünk, és pár éve már együtt dolgoztunk amikor összejöttünk.

11 éve vagyunk együtt, bár pár év után Ő (egyéb ok miatt) munkahelyet váltott.

Kis kollektívában dolgoztunk, a kollégáknak 1 évig el sem mondtuk mi is alakult köztünk.

A munkahelyen dolgoztunk, munkahelyen kívül éltük a magánéletünket.

Biztos nehezebben kezelhető ez a helyzet ha megszakad a kapcsolat, de ha hozzánk hasonlóan hosszútávon működik, akkor maga a főnök-beosztotti alaphelyzet nem számít semmit.

Természetesen nem volt +fizetésemelésem, sosem lóghattam, tehát semmi előnyöm nem származott abból,hogy a főnök barátnője voltam :)

2017. aug. 26. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!