Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikezdenétek egy vagy két rendőrnővel?
A múltkor ahogy sétáltam a városban az egyik kereszteződésnél két rendőrcsaj állomásozott. Fiatal sunák voltak, nem is néztek ki rosszul. Röhögcséltek meg trécseltek, mintha egy klubban lettek volna... Nem is tudom, hogy mi is volt a dolguk, mert nem a forgalmat irányították, a lámpa működött. Na szóval arra gondoltam, hogy az ilyeneket még meg is lehetne fűzni, mert egyik sem tűnt nagy észkombájnnak. Csak ugye a jelvény azért biztos vastagítja a bőrt az arcon.
Ti ilyenkor be mernétek próbálkozni náluk?
Én már be is mertem... Annyi, hogy trafiztak 3-an, abból csak 1 volt csaj, az egyik srácot meg ismertem, ez mondjuk javított a bátorságomon... De amúgy is oda mernék menni beszélgetni... Ha épp nem tehetik, mert olyan dolguk van, arról úgyis szólnak amint megszólítod őket...
Amúgy ugyan olyan emberek, mint bárki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!