Mit gondoltok a H&M minőségéről?
Figyelt kérdés
2017. okt. 13. 15:28
11/14 anonim válasza:
A farmerek minőségével semmi baj szerintem, nekem onnan volt egy és 3-4 évig bírta. Most, hogy elkezdett kopni az anyag szintén onnan vettem két nacit. :)
12/14 Sunshinedoll válasza:
A farmereket annyira nem szeretem. Volt pár jó farmerem onnan régebben, de amiket mostanában vettem, annyira nem vagyok megelégedve. Az egyik nagyon hamar kikopott (fekete), a másik meg 5 mosás után is bolti szagú volt.
13/14 anonim válasza:
Általánosságba véve elégedett vagyok a ruháival, bár azért szoktam látni gagyibb ruhadarabokat, de azokat nem veszem meg. Mondjuk cipőt biztosan nem fogok ott venni, miután két barátnőmnek ment szét H&M-es cipője.
14/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Végül rendeltem nadrágot,a minőségével nincs gondom, ár-érték arányos, a méretezése is valósághű, de amit Sineshinedoll írt én is tapasztalom. 3. mosás után is olyan új,bolti "szaga" van. :)
2017. nov. 2. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!