Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a FP játékok...

Mit gondoltok a FP játékok minőségéről? Van ettől jobb?

Figyelt kérdés
Vagy laikus szemmel semmi bajuk?

#babajáték #FP játékok
2016. aug. 30. 17:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Minőségileg jók,viszont úgy veszem észre,annyira nincsenek a gyerekek oda értük,és kicsit túl árazottak.
2016. aug. 30. 17:55
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
akinek gyereknek eddig vettem, szereti, azt, hogy mennyire tartós, még nem tudom, de teljes áron szerintem drágák.
2016. aug. 30. 17:58
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Jó minőségűek. A lányunk mindegyiket szerette, ami volt neki.
2016. aug. 30. 18:00
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Jó minőségi játékok fiam imádta őket. Egyedül a FP tanuló kutyus ami nem jött be neki.

Mi még Tesco saját márkás fa játékokat is vettünk, azok is nagyon jók.

A Lego árához képest nem drágák az FP játékok

2016. aug. 30. 18:08
 5/18 A kérdező kommentje:
Igazából sas szemem van ezekhez, mert műanyagokkal dolgozom, minőségellenőr vagyok. Engem kiakasztott, hogy milyen sorját enged meg magának egy ekkora játékgyártó cég, miközben ennyire drágák a játékai. De mint anya úgy látom a fiam odáig van a zenélő csigáért (tartós, nyúzza egy ideje, de ezen is vannak igaz kisebbek, mármint a formájon sorják) és a gyűrűpiramisért is, pont az utóbbi akasztott ki, milyen sorja van mindegyik karikán. Ezért kérdeztem, hogy csak én látom "munka" szemmel, vagy esetleg más is. Köszönöm a válaszokat!
2016. aug. 30. 18:34
 6/18 anonim ***** válasza:

Az en fiam nagyon szereti a FP jatekokat. Az osszes jatekanak kb 70%a FP. Szerintem kivalo minoseguek. Azert gondolom, mert mi gyakorlatilag az osszes FP jatekot hasznaltan vettuk, es mind ujnak nez ki. Rengeteget mar tovabb is adtunk, minimalis, alig lathato karcok voltak rajtuk. Az aruk valoban elegge sok, ezt mar neked kell merlegelni, hogy megengedhettek-e magatoknak sokszor 10-20.000 Ftos jatekokat, vagy megveszitek toredekeert hasznaltan.

Egyebkent nalunk az abszolut favorit, amit a legjobban szeret a fiam mar nagyon regota es nem tud raunni, az a peek a blocks. Mar rengeteget beszereztem neki, van kb 70 kulonbozo, szuperul tud epiteni belole, utana imadja leborogatni a tornyokat, emellett rengeteg allatot/ gyumolcsot/ jarmuvet tanult meg a segitsegukkel. Majdnem 22 honapos a fiam.

2016. aug. 30. 18:39
 7/18 anonim ***** válasza:
Imádom/imádtam!3 gyerekem nőtt/nő fel ezekkel a játékokkal.Soha semmi gond nem volt egyikkel sem,pedig most is legalább 4-5,nagyobb értékű van használatban.
2016. aug. 30. 19:01
 8/18 anonim ***** válasza:
az én lányom nagyon szerette őket...használtan veszem, így nem költöm rá a gatyámat...használtan is újszerűeket lehet kapni, ez válasz arra, hogy milyen a minőségük...mondjuk sok nem FP játékunk van, azokkal sincs semmi gond, bár kaptunk párat pl Lidls játékot na azok 1-2 hónap alatt elkoptak/tönkre mentek.
2016. aug. 30. 19:02
 9/18 anonim ***** válasza:
Kislányom nagyon szerette,több fp játék is volt neki,és mindet imádtam.Szerintem jó minőség,és tartós,bár drága,de megéri kispórolni rá,mert nem nagyon megy tönkre.Tanuló kutya 5 éve működik rendületlenül,még elemet se kellett benne cserélni.
2016. aug. 30. 20:03
 10/18 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem őket, szépek, jó minőségűek :)
2016. aug. 30. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!