Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a FP játékok...

Mit gondoltok a FP játékok minőségéről? Van ettől jobb?

Figyelt kérdés
Vagy laikus szemmel semmi bajuk?

#babajáték #FP játékok
2016. aug. 30. 17:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nálunk egyik sem sorjás.
2016. aug. 30. 20:45
 12/18 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén nálunk annyira nem jöttek be, minőségileg szerintem sem hozza az árát (gépészmérnök vagyok), a gyerekek meg nincsenek oda egyikért sem. A playgro és vulli cuccok bejönnek és egy csomo noname is, ki érti ezt, a gyerek nem tudja, mi a jó neki :-)
2016. aug. 30. 20:46
 13/18 anonim ***** válasza:
Minőségileg én nem vettem észre rajtuk problémát, bár igazán nem tudtuk "tesztelni", mert nem sokat játszott velük. Nem sok ilyen játékunk volt, talán 3-4, de túl sokáig nem kötötte le, inkább duplozni szeretett már 1 évesen is, amikor a tanulókutyust kapta.
2016. aug. 30. 20:58
 14/18 A kérdező kommentje:

Annyian emlegetitek a tanulókutyust, most fontolóra vettem.. van egy ára, havi szinten túlzás nálunk de alkalmanként oké.

Aki írta a duplót, az biztos lesz bőven a kisfiamnak, egyelőre nem tud sokmindent kezdeni velük. 1 éves lesz lassan.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)

2016. aug. 31. 06:17
 15/18 anonim ***** válasza:

Nagyon jó minőségűek, de nagyon sok van, ami pontosan ugyanilyen jó minőségű. Azt tapasztalom, hogy itt is sokszor a márkát kell megfizetni.

na, szóval soha nem volt velük bajom. nem törött, nem repedt, pedig kapták a kiképzést rendesen... viszont ha tehettem, inkább használtan vettem meg, vagy nagyon akciósan, mert tényleg húzós az áruk.

2016. aug. 31. 08:56
 16/18 anonim ***** válasza:

1 éves gyereknek én dupló helyett a clementoni puha kockákat ajánlanám. az nagyon klassz, nagyon szerettük.

vagy lego primot, de sajnos azt is már csak használtan lehet kapni :/

2016. aug. 31. 08:57
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekünk i8s volt sok FP játékunk, a kisfiam szerette is őket, de funkcióban, minőségben én jobbnak találom a VTECH és a LEAPFROG játékokat (árban nagyjából hasonlóak, sőt).

A FP azért tud szerintem a fentieknél népszerűbb lenni nálunk, mert a zenélős-beszélős játékain általában van magyar nyelvű szoftver is, az általam ajánlott két játékmárka meg jellemzően az angol-francia-német-spanyol-olasz vonalon mozog.

(nálunk nem gond, kétnyelvű, vegyescsalád vagyunk)

Kockák: 1 évesnek lego DUPLO helyett a MEGABLOCKS (Fisher Price márkanév alatt dfut már ez is: Fisher Price megablocks) kockákat ajánlom- nagyon tartósak, strapabíróak és kompatibilisek a nagyobbaknak való (duplo éretű) kockákkal is később.

A Clementoni puhakockák is aranyosak, de tényleg csak picibabáknak, azt hamar kinövik.

2016. aug. 31. 09:51
 18/18 anonim ***** válasza:

most, hogy írtad a megabloks-ot, hogy már az is fp, eszembe jutott a számtalan, nagyobbacskáknak való játék. imaginext, take along (vagy take'n play? nem tudom, most melyik néven fut).

utóbbinak pl nem akadtam versenytársára. de nekünk az imaginext is jobban bejött, mint mondjuk a playmobil.

2016. aug. 31. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!