Mit gondoltok a FP játékok minőségéről? Van ettől jobb?
Annyian emlegetitek a tanulókutyust, most fontolóra vettem.. van egy ára, havi szinten túlzás nálunk de alkalmanként oké.
Aki írta a duplót, az biztos lesz bőven a kisfiamnak, egyelőre nem tud sokmindent kezdeni velük. 1 éves lesz lassan.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
Nagyon jó minőségűek, de nagyon sok van, ami pontosan ugyanilyen jó minőségű. Azt tapasztalom, hogy itt is sokszor a márkát kell megfizetni.
na, szóval soha nem volt velük bajom. nem törött, nem repedt, pedig kapták a kiképzést rendesen... viszont ha tehettem, inkább használtan vettem meg, vagy nagyon akciósan, mert tényleg húzós az áruk.
1 éves gyereknek én dupló helyett a clementoni puha kockákat ajánlanám. az nagyon klassz, nagyon szerettük.
vagy lego primot, de sajnos azt is már csak használtan lehet kapni :/
Nekünk i8s volt sok FP játékunk, a kisfiam szerette is őket, de funkcióban, minőségben én jobbnak találom a VTECH és a LEAPFROG játékokat (árban nagyjából hasonlóak, sőt).
A FP azért tud szerintem a fentieknél népszerűbb lenni nálunk, mert a zenélős-beszélős játékain általában van magyar nyelvű szoftver is, az általam ajánlott két játékmárka meg jellemzően az angol-francia-német-spanyol-olasz vonalon mozog.
(nálunk nem gond, kétnyelvű, vegyescsalád vagyunk)
Kockák: 1 évesnek lego DUPLO helyett a MEGABLOCKS (Fisher Price márkanév alatt dfut már ez is: Fisher Price megablocks) kockákat ajánlom- nagyon tartósak, strapabíróak és kompatibilisek a nagyobbaknak való (duplo éretű) kockákkal is később.
A Clementoni puhakockák is aranyosak, de tényleg csak picibabáknak, azt hamar kinövik.
most, hogy írtad a megabloks-ot, hogy már az is fp, eszembe jutott a számtalan, nagyobbacskáknak való játék. imaginext, take along (vagy take'n play? nem tudom, most melyik néven fut).
utóbbinak pl nem akadtam versenytársára. de nekünk az imaginext is jobban bejött, mint mondjuk a playmobil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!