Gyerekszobába szőnyegpadló vagy laminált padló lenne a jobb megoldás?
Figyelt kérdés
Most vettünk házat és hát ráfér a felújítás... :-) Jelenleg linóleum van abban a szobában. Nektek mi van,szeretitek? Szőnyegpadló jó lenne mert meleg(ebb),de ugye nehéz tisztán tartani. Én asztmás is vagyok... Lamináltat meg könnyű tisztán tartani,viszont hideg szerintem. Mit javasoltok? 4 és 2 évesek a gyerekek...2016. júl. 24. 21:24
1/18 anonim válasza:
Mi szőnyeget raktunk rà a parkettára. De rendesen az egészre. Otthon anyáéknál volt sok féle szőnyegünk mindet elég nehèz volt takarítani, de ez amit vettünk könnyű :)
2/18 anonim válasza:
Mivel nálunk is van asztma és allergia, nincs semmilyen szőnyeg a lakásban. A kicsi még nagyon pici, ő habtapin játszik.
3/18 Snorri válasza:
Mindenképpen laminált padló! Nem olyan hideg, nekünk a gyerkőc 6 hós kora óta az van, és gondolhatod, hogy mindenhol mindig fetrengett, meg ült rajta, és soha nem volt gond. Nekünk van rajta 1 szőnyeg a nappaliban, egy a szobájában, így teljesen jó. A tieid már meg is értik, hogy a szőnyegen ülünk, fekszünk.
4/18 anonim válasza:
Számomra egyértelmű,hogy a laminált!Nálunk 3 gyerek van,mindenki szobájában az van.Nálunk van pince+szigetelt a ház,így egyáltalán nem hideg.
5/18 A kérdező kommentje:
Még annyi,hogy szintes házról van szó és az emeleten van a gyerekszoba,ahova csak aludni járnak. Lent a nappaliban vagyunk napközben. Szóval fent nem esznek és csak vizet visznek az alváshoz.
2016. júl. 24. 21:35
6/18 anonim válasza:
Padloszonyeget ne, nem szellozik maceras takaritan.
Laminalt padlo van a gyerekszobaban, szonyeggel de igy is meleg, sosem faztak fel.
7/18 anonim válasza:
Én a lamináltra szavazok. Nem hideg(lehet alá rakni olyan szivacsszerű valamit is), könnyű takarítani.
8/18 anonim válasza:
Laminalt.ala tehettek lepesallo hungarocelt.akkot tuti nem hideg.
9/18 anonim válasza:
nálunk minden szobában laminált van, rajta szőnyeg. a szőnyeget évente 2x kimossuk, nm azért mert leeszi, hanem mert a sok por, szösz, atka bele lesz taposva és nem egészséges azzal élni. egy szőnyegpadlót nem tudsz átmosni, de ha asztmás vagy akkor nyilván nem is lehet nálatok.
10/18 anonim válasza:
Még hozzátenném, hogy egy hányós betegség esetén ritka macerás a padlószőnyeg takarítása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!