Mit gondoltok a H&M minőségéről?
Figyelt kérdés
2017. okt. 13. 15:28
1/14 anonim válasza:
Jobban néznek ki mint a kínai cuccok, de a minőség ugyan az kb.. A new yorker meg még a kinai színvonalat sem éri el.. És szörnyű, hogy mégis mennyivel drágább minden.
2/14 anonim válasza:
Szerintem is eleg gagyi minosege van, de a ruhak tetszenek.
Ha szansz egy kicsit a jobb minosegre, akkor menj zaraba. Ugyanazok szinte a 2 boltban a ruhak, csak zaraban szerintem jobb anyagbol keszulnek
3/14 Sunshinedoll válasza:
Meh, nem a legjobb. Ruhadarab függő igazából, a blézereim onnan régóta megvannak és bírják, de a táskák, cipők gagyik, sok ruha is gagyi, én tényleg csak alap dolgokat veszek ott (sima egyszínű póló, leggings, sportruházat, pizsama)
4/14 anonim válasza:
a legidegesitobb hogy het elejen rendeltem es nem kuldtek meg ma sem...pedig elvileg tegnap kellett..
5/14 anonim válasza:
1 hét szokott lenni a szállítási idő.
Én szeretem a H&M ruhait. A legtöbb ruha minősége is elfogadható.
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Ahol én élek nincs H&M csak New Yorker, aminek tényleg pocsék a minősége.
H &M-ből nadrágot szeretnék rendelni.
2017. okt. 13. 18:51
7/14 anonim válasza:
farmerek szerintem nagyon jó minőségüek
9/14 anonim válasza:
A farmerek tényleg jók nagyon. És árban is....
10/14 anonim válasza:
Szerintem rendelj nyugodtan farmereket. Nekem leginkabb a polokkal volt bajom, rossz anyaguak... es atlatszik rajta a melltartod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!