Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Belátott a pólómba, ti hogy...

Belátott a pólómba, ti hogy éreznétek magatokat? Normális hogy engem nem izgat?

Figyelt kérdés
Volt nálunk egy szerelo szerelni a hutot... en meg pont itthon voltam egy nagy nyaku bo poloban lehajoltam a kutyat megfogni, ez meg majdnem orra esett ugy bebamult a polomba. Nem volt rajtam melltarto se meg semmi. Engem nagyon nem erdekel mert ugyse fog tobbet jonni meg en nem talalkozok vele tobbet, ha meg megis elkerulom nagy ivben, mert egy 40 korul es amugy se erdekel... ha jobban atgondolom lehet gaz de annyira nem tudom miert nem izgat. Apam meg jol letolt hogy miert nem oltozok fel jobban es ugy kulonben is belatott a polomba. Na szovsl velemeny? Ti nektek milyen erzesetek lenne utana?
2017. szept. 29. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Ha én lennék a szerelő, jó érzésem lenne. Ha az apád lennék, akkor ugyanazt mondanám, amit ő mondott. Ha nő lennék... úgy nem tudok gondolkodni.
2017. szept. 29. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én kicsit szégyellném az igénytelenségemet, de téged persze nem ítéllek el miatta, hogy nem izgat, mind mások vagyunk, a kérdés úgyis az volt, hogy én mit szólnék.
2017. szept. 29. 20:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Otthon voltam és amúgy teljesen rendben neztem ki, ugyhogy igenytelen azert nem lehetek mert elfelejtettem hogy bo a polom es bele lehet latni. De igen amugy ertem amit mondasz. Akkor ereznem magam gazul ha vmi ismeros lenne vagy meg annal is szukebb koroben lenne a csalad vagy az en kornyekemen. De azt nezve hogy most volt nalunk 2.x olyan semmilyen. Ertem hogy ize de nem tudom. Ti hogy ereznetek egy ilyen utan?
2017. szept. 29. 20:13
 4/5 anonim ***** válasza:
31%
Hányadik lehajolás után vette végre észre, amit észre kell ?
2017. szept. 29. 23:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem neki hajoltam le... de oke
2017. szept. 30. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!