Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti is rosszul éreznétek...

Ti is rosszul éreznétek magatokat a helyemben?

Figyelt kérdés

Már kicsi gyerek korom óta folyamatosan hátrányban érzem magam a többi emberhez képest. Most mióta nagyobb vagyok,(19) jobban kiéleződtek ezek a dolgok. Van 2 olyan barátnőm aki jobban el vannak eresztve anyagilag nem plázacicák meg bunkók semm ilyesmiről nincs szó. Hiába imádom őket nagyon pocsékul érzem magam ez miatt, hogy irigylem mindkettőt.:( Míg én kiaprózom a dm pénztáránál 450ft-os dezodorom ő 2-3 termékér fizet 10 ezret....

Aranyosak mert sokszor meghívnak pizzázni, mekibe meg hasonlók de baromi rossz érzés hogy én ezt nem viszonozhatom. Sosem éreztetik velem ezeket a dolgokat de nem tudják én legbelűl mit érzek....Persze ismernek, tudják mi a helyzet tehát nem várják el hogy énis meghívjam őket.

Persze butaságnak tűnhet és biztos azt gondpéjátok "na ennek is ez a legnagyobb problémája?!" de én ez miatt gyerek korom óta hátrányban vagyok, régen mindig csúfoltak, lenéztek nem barátkotak velem mert én nem voltam olyan mint ők.

2013. febr. 27. 13:39
 1/7 anonim ***** válasza:
van akinek kajára sem jut mindig, szóval ezen ne rágd magad, ilyen az élet
2013. febr. 27. 13:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne érezd magad emiatt rosszul magad! Arról senki sem tehet hogy ki milyen anyagi hátterű családba születik...el kell fogadni és kész. A barátnőid nyilván megértik a helyzetedet és nyilván azért vannak veled mert te lelkileg támogatod őket és ez egy felbecsülhetetlen dolog. A többi emberrel meg ne foglalkozz mert ők úgyis csúfolják akik kicsit mások. Vagy próbálj poént csinálni a helyzetből és akkor egy idő után nem fognak kirekeszteni, hanem azt mondják majd hogy dejó fej.
2013. febr. 27. 14:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Sose éreztem magam rosszul emiatt pedig nálam is ez volt a helyzet régen, inkább azt mondhatnám hogy ez adott erőt ahhoz hogy csóróból legyek valaki. Mert láttam milyen jól élnek a barátaim anyuci, apuci pénzéből, én meg eldöntöttem hogy ilyen jól fogok élni a saját magam által keresett pénzből... és tettem is érte, és most jól élek.

Ha gyerekként nincs pénzed arról nem tehetsz, ne érezd rosszul magad miatta, kb 14 éves kortól meg már elmehetsz dolgozni, ha neked fontos, vagy nem akarsz csóró lenni. Én 15 évesen kezdtem dolgozni suli mellett.

2013. febr. 27. 14:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok csak a másik oldalról. Hát mivel viszont voltam a másik oldalon is, ezért tudom hogy rossz érzés, de hidd el nekik is rossz hogyha sejtik hogy te hogy érzed magad emiatt. Szóval ne legyen bűntudatod, mert nekik is az lesz! :)
2013. febr. 27. 14:08
 5/7 anonim ***** válasza:
mintha csak én írtam volna...
2013. febr. 27. 15:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is van 2 barátőm, akik rosszabb anyagi helyzetben vannak, mint én, én is szoktam nekik fizetni pl. ha elmegyünk pizzázni, vagy diszcóba, de nem azért, hogy menőzzek, hogy nekem mennyi van, szipmla kedvességből és semmi hátsó szándék nincs benne, csak örömet akarok okozni nekik és azt akarom, hogy jól érezzék magukat, bár néha őket is bántja a dolog, mindig elmondom, hogy nem kell emiatt rosszul érezniük magukat, csak azért csinálom, mert szeretem őket :)
2013. febr. 27. 20:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne érezd magad e miatt rosszul, és szeresd őket nagyon, ritka az ilyen kedves és megértő barátnő, pláne kettő :)

Készíts nekik karkötőt vagy valamilyen kis apróságot, muffint vagy valamit, amivel a kedvükben tudsz járni, hidd el nagyon fogják bírni, ha ilyen kedvesek! Szerencsés vagy! A helyzet könnyen változhat, elkezdesz dolgozni majd, máris neked is lesz majd pénzed. Ez csak egy jelenlegi állapot :)

24/l

2013. febr. 27. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!