Csajok ti mit éreznétek ha ilyesmi cipőt felvennétek? Party-királynőnek éreznétek magatokat vagy inkább ciki lenne? KÉP
Felvennétke ilyesmit akár egyszer is?
Azért kérdem, mert sztem nagyon megoszlanak a vélemények az ilyen cipőről és az azt hordó nőkről.
Nekem tetszik, tök jó lenne ha a barátnőm ilyet felvenne, de őszerinte ronda és gáz a lakk cipő (még a hálószobába is)
Persze ha szerintetek is ízléstelen, linkelhetnétek olyat ami hasonló de több nőnek bejön.
úúúúhhh nekem nagyon bejön az ilyen cipellő.de sajnos felesleges nekem ilyesmit venni ,mert a gyerkőc után nem igen tudnék benne futkározni,nélküle meg nem tudunk elmászkálni
27/N
Nincs az a penz, hogy en ilyet hordjak. Nem az en stilusom. Aki ilyet hozd, azzal konkretan semmi bajom, de valoszinü, hogy alapbol ellenszenves lenne. Ez van.
22L
Én magamtól biztos nem venném fel, max. fogadásból vagy ha fizetnek.. :D Nagyon rondának tartom az ilyen cipőket.
23/L
Hát minden gondolatom az lenne mikor bukok orra,vagy mikor törik ki a sarka,ki nézhet hogy hogy megyek stb.
Amúgy sétálj csak 1 órát ilyen cipőben,meg tudod milyen érzés mikor véresre töri fel a lábat a cipő,azt hiszem empatikusabb lennél.
De ha csak a kinézetét nézem akkor ha nem lenne lakkos meg ilyen magas akkor elmenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!