Lányok! Ti hol vettetek a sulihoz táskát?
Figyelt kérdés
én már végigböngésztem egy halom üzlet webshopját, de sehol semmi, ami annyira tetszene, plusz anyum azt mondta, hogy lehetőleg olcsón oldjam meg, vagyis max. olyan 6-7 ezer körül:D
mindenképp feketét szeretnék, valami olyat, ami mindenhez megy (általában amúgy is fekete ruhákat hordok), de mégis különlegeset, tehát valami olyan minta vagy nem tudom...
kérlek segítsetek, mindjárt suli!:(
(gimi)
2017. aug. 29. 10:49
1/12 anonim válasza:
Office Depotban vettünk, feketét, ha tudok csatolok képet. [link] Ugyanez csak feketében.
2/12 A kérdező kommentje:
ami lemaradt, hogy mindenképp hátitatyit szeretnék ^^
2017. aug. 29. 10:52
4/12 anonim válasza:
Sportboltban vettem Heavy Tools hátitáskát(9ezer),kb. 2és fél éve :)
6/12 anonim válasza:
Cropp.hu legjobb online hely ahol kaphatsz és az árak is jók😉
7/12 anonim válasza:
6os vagyok itt egy link [link]
9/12 anonim válasza:
Turiból van. :D
Fogalmam sincs mennyibe került, de valószínűleg piszkosul olcsó volt, amúgy ilyen szabású, csak nem bőr hanem olyan "hátizsák anyag", és picit nagyobb:
Szóval szerintem nem árt turikban, secondhand üzletekben is körülnézni.
10/12 anonim válasza:
Én Tescoban láttam sima fekete hátizsákot, bár az nem volt különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!