Ti hol vettétek a napszemüvegeteket?
Optikában. Történetesen épp egy Ray Ban-em van, nem volt olcsó, de nem ezen spóroltam. Nyilván itt már a márkanevet is meg kell fizetni, de úgy voltam vele ennyi luxus jár, nem bagózok, nem iszok, stb. :D
Nekem azt mondták szemműtét után, hogy az ilyen no name olcsó darabok nem jelentenek életbiztosítást, legalább egy Polaroid legyen - vannak jók belőle és belefér az általad megadott keretösszegbe, azt ajánlanám esetleg.
Állítólag amúgy a filléres darabok is jól védenek UV ellen. Inkább az a kérdéses, hogy meddig bírják, mikor sérül a bevonat, meg a fő probléma az optikájukkal van, nem feltétlen tökéletes a kialakításuk és esetleg még rontják is a szemet.
Van egy eredeti Ray Ban szemüvegem ami 40 ezer felett volt.
Illetve van 2 db szintén pilóta csak színes lencsével (egyik kék másik narancssarga-sarga) azokat a dmben vettem 4000/db áron. Pl strandra feltenem vinni a Ray Bant de ha valahova kiruccanunk akkor azt viselem. A szineseket oda veszem fel ahol könnyen serulhetnek. Nyilván nem akkora veszteséget azok sérülnek, eltornek, elhagyom, ellopjak. Hozzateszem tavaly nyáron sokat nyuztam azokat is de semmi bajuk.
Amúgy én is a Polaroid márkát ajánlom a 20 ezer alatti kategóriában.
Munkavédelmi boltban vettem, 1500 Ft-ért. TÜV minősítéssel rendelkező szemüveg. Kényelmes, divatos forma, meg nem mondanád róla, hogy munkavédelmi szemüveg és nem divatcikk...
Mivel évente el szoktam veszteni egy-egy napszemüveget, nem gond pótolni, ha megtörténik.
Farfetch
ASOS
Sun and Eye
Pontos árat nem tudok, de van 5-7 ezer forintos is, meg Dior, Chloé és társaik, amik már picit drágább kategória.
A napszemüveg pont olyan viselet mint egy táska vagy fülbevaló. Kiegészítőként funkcionál nem pedig takarja a szemet vagy a fél arcot.
Nem kellene tulmisztifikalni a funkcióját.
Szolárium is lehet mértékkel jó. Nyilván tudni kell hol a határ. Nekem szép tőle a bőröm így a heti 1 alkalom jár nekem. Több nem, de kevesebb sem. Nyáron meg csak napozok, olyankor nincs rá szükség.
A Ray Ban napszemüvegem meg pont annyira a viseletem resze (napsütésben) mint a kedvenc Guess táskáim egyike.
Van akinek tetszenek van akinek nem, de pont nem érdekel.
Az onbizalomhiany nem a napszemuvegnel és a szolinal kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!