Ti milyen cipőt vettetek fel ma utcára? Ma még nem mertem balerinát de csizmiben beleizzadtam holnap már felvehetek egy balerinát nem fogok megfazni?
Figyelt kérdés
2017. márc. 2. 10:22
1/12 anonim válasza:
Vannak átmeneti cipők, bokacipők, stb
Én pl azt veszek fel.
2/12 anonim válasza:
Igen, valami zártabbat kéne még szerintem balerina még korai lehet. Én magassarkú bokacsizmában leszek, bár lassan beszerzek valami még átmenetibbet
3/12 anonim válasza:
Az igen. :D Hótaposó után egyből szandál.. :D
4/12 anonim válasza:
Én átmeneti bokacipőt hordok most, a balerina baromira korai még, épp hogy vége a februárnak. Nincs még olyan jó idő.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem hotaposo hanem vekony bokacsizma utan ami mar meleg
2017. márc. 2. 13:50
7/12 anonim válasza:
Szerintem ilyen időben érdemes hordani azokat a csizmákat, amiket igazi téli időben nem lehet (mondjuk mert a tükörsima talpuk életveszély)... szóval nálam most a csini csizmák mennek, aztán majd április közepétől jöhet kb. a balerína!
8/12 anonim válasza:
Tekintve, hogy az összes! cipőm és csizmám Magyarországon maradt, én pedig Svájcban élek, a téli bakancsomat.
Még jó, hogy a kiskabátomat elhoztam, különben meghalnék a melegtől :D
Szívás, ráadásul egy hónap, míg megyünk haza - meg fogok pusztulni addig... vagy elküldetem a vászoncipőmet postán.
9/12 Metionin válasza:
Martens bakancsot. Az bőr de nem bélelt, ebben az időben épp jó. Tegnap melegebb volt, akkor ilyen félcipő volt rajtam de abból is vastag talpú. A papírvékony talpú balerina szerintem még nagyon korai, pláne ha az embernek ácsorognia is kell kint pl. buszmegállóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!