Attól, hogy kövér vagyok, felvehetek majd nyáron bikinit? Nem gáz? 14/lány
Küldj egy képet, amin jól látszik, hogy mennyire vagy kövér, és megmondom:)
15/l
Messze van még a nyàr, addig simán fogyhatsz otthoni edzéssel és megfelelő táplálkozással:)
Szerintem ha nem nézel így ki, akkor nem gáz:
Persze, a bikini és a nyári pihenés nem a sovány lányok privilégiuma :)
Ha jól érzed benne magad, viseld nyugodtan.
A nyár nem a tökéletes külsejű emberek miatt létezik és nem csak ők élvezhetik. Természetesen egy kövér ember is felvehet bikinit és élvezheti a strandot.
De bennem felmerült a kérdés, hogy egy ilyen fiatal lány miért is kövér? Talán valami betegséged van? Ha igen akkor nem szóltam, de ha nem, akkor szerintem ideje kicsit változtatnod a dolgokon, mert a te korosztályodban elég kegyetlenek az emberek és sok bántás fog érni. És nem csak a szekálók miatt írom, a későbbiekben is hátrány lehet a túlsúly egészségügyi okokból.
Bár mindez attól is függ, te mit tartasz kövérnek. Mert lehet hogy te kövérnek látod magad, de valójában csak egy kis úszógumi van a derekadon.
Azt azért jó lenne tudni, hogy miért pontoz le a sok retardált, mikor semmi kifogásolhatót nem írtam.:)
#2-es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!